Melisal AlyaO lucrin depot iğne yaptılar mı size de bana onu yaptılar ve adeti geciktirir korkma dedi doktor
Mercimekannesi-2016 AlyaO bir sürü vitamin ve ilaç verdi sana neler verdiler yada başladınız mı reglin geldi mi
AlyaO Mercimekannesi-2016 benimki cumartesi başladı Estrofeme başladım canım. Bugün kontrolüm vardı coraspin ve Climara forte banda başladım.
AlyaO Mercimekannesi-2016 ay çok şükür beklemesi çok iptenç bir durum. O zaman doktora gittin mi be dedi doktorun canım
Mercimekannesi-2016 AlyaO bende cumartesi günü esteofem climara vs bi kaç vitamin daha başladım bu cumartesi tekrar kontrolüm var ve gün belli olucak transfer için
AlyaO Mercimekannesi-2016 inşallah canım benim de ilk randevum cuma günü inşallah kalınlaşmam olmuştur senin de olmuştır her şey güzel olur ikimiz için de 🙏🏻
Mercimekannesi-2016 AlyaO inşallah canım benim de cumartesi belli olucak haber et merak ederim hayırlısı ile kolaylıkla geçer ikimizinde bebişleri tutunur senin işlem nasıl yapılacak anestezi ile mi
AlyaO Mercimekannesi-2016 daha belli değil canım geçen sefer kalınlaşmam eksik kalmıştı bu sefer kalınlaşırsa inşallah 🙏🏻