Ozgeanne Mavili1480 Benim ilk oğlumun adı Barlas , ikinci oğlumun adı da Atlas olacak inşallah 😍 sağlıkla gelsinler büyüsünler inşallah ❣️
ArasMom__ Mavili1480 ahahah buda benim oğluşumun belli değil gibi doktor birde okla göstermişti😅😅 Allah affetsin mahremiyetlerinide paylaştık 🤣 18. Hafta
Mavili1480 ArasMom__ Oğlum yaramaz değil aksine çekingen utangaç kendi kendine oynayan bir çocuk genel olarak uyumlu tek zorluğu biraz inatçı olması ama beni çok zorlamadı 🥰
ArasMom__ Mavili1480 ayy bende çok çekingen olsun isterim nasıl öyle olunur acaba. Nefret ederim serbest çocuklardan falan 🤭🧐
Mavili1480 Balbebek012 Abisi seçti ya dünyanın en güzel ismi oldu benim için canım kardeşini bu kadar sevmesi beni duygulandırıyor inşallah doğunca da aynı olur 🥰😊
Mavili1480 ArasMom__ Ay oda zor kuzum valla okula nasıl gidecek diye dert ediyorum kendime bu yıl başlayacak ama o okula nasıl girer inan bilmiyorum 🤦♀️😂
ArasMom__ Balbebek012 😂😂 evet ya çok hareketliydi her ultrasonda 13. Haftada benzetmiştik erkeğe 18 de net gördük 🤭
Daisyy000 Mavili1480 Benim oğlumun adı Aybars. 2.cocuk olursa,oğlum olursa Aras,kız olursa Asya düşünüyoruz 😍 Atlasta çok güzel sağlıkla gelsin inşallah