Mavili1480 Ebru_ebru Benim oğlum hareketlidir ama kendi kendine oynar canım biraz utangaç çekingen bir yapısı var 🥰 genel olarak uyumludur beni yormaz 😊
Mavili1480 Burnosunn_annesi Çok merhametli kardeşiyle konuşuyor sürekli bebeğimiz diyor duygulanıyorum 🥰🥲
Mavili1480 Anneyimmmben Benim oğlum ihtimal bırakmadı canım o kadar net ki 😂 Senin adına çok sevindim Rabbim gönlünden geçeni nasip etmiş 🥰🌸
Hamileee Mavili1480 😂😂😂benım ogluşta sağolsun hıc bekletmesı bızı 😂😂😂o zamanlar heryer acıktı görüyorduk beyfwnsıyı sımdı düzgün foto vermıyo bize 😂😂😂
Mavili1480 Anneyimmmben 20-22 gün kaldı canım o zaman kesin olur ama ben değişeceğini düşünmüyorum artık haber vereceğim 😂
Mavili1480 Balbebek012 Abisi seçti ya dünyanın en güzel ismi oldu benim için canım kardeşini bu kadar sevmesi beni duygulandırıyor inşallah doğunca da aynı olur 🥰😊
Mavili1480 ArasMom__ Oğlum yaramaz değil aksine çekingen utangaç kendi kendine oynayan bir çocuk genel olarak uyumlu tek zorluğu biraz inatçı olması ama beni çok zorlamadı 🥰