Cansu4401 deletedmom43191 3 buçuk yaşında kızım var şimdi 7+4 ama keseye göre 6 haftalık hamileyim 2 de kürtaj falan filan 🤣🤣🤣
Cansu4401 deletedmom43191 evet canım ama Rabbim çok şükür yerlerini doldurdu inşallah sağlıkla ilerler bu hamileliğimde
Sunay_selcuk1 CoolMamaMode bundan şüpheleniyorum işte bende erkek hissediyorum en başından beri bende acele etmek istemedim
CoolMamaMode Sunay_selcuk1 detaylı da kesin net görürsün ama şimdiye kadar da görmüş olması lazımdı en son ne zaman kaçıncı haftanda gitmiştin doktora
CoolMamaMode Sunay_selcuk1 gerçi bazı arkadaşlarımında detaylı da teee belli oldu göstermiyor çocuk bazen . Bazen kordonu karıştırıyorlar erkek diyorlarmış filan
Sunay_selcuk1 CoolMamaMode dün gittim bacak arasını göremiyor ki kafa yapısına göre cinsiyete karar veriyor ben anlamadım
CoolMamaMode Sunay_selcuk1 aaaaa pozisyondan dolayı o zaman sizin bebiş nazlı çıktı demek ki göstermiyor :)))
Sunay_selcuk1 CoolMamaMode evet ya o da göstermediği için de kız diyor da olabilir o yzuden bende net emin olamadım
5134 Sunay_selcuk1. 20. haftaya girecegiz bizde öğrenemedik bekliyoruz hayırlısı sağlıklı olsun da kızda evlat erkek te Rabbim olmayan kardeşlerime de sağlıklı afiyetli bebişler nasip etsin 🤲🥰