Ebru_ebru Burnosunn_annesi Kesinlikle öyle kaç haftalıksınız şuan ? 🙄benim karnımı görenler kız diyor 28.haftadayım 😂😂
Burnosunn_annesi Ebru_ebru 19. Haftamdayım ikinci gebeliğim 🥲 yaaa bence hurafe herkeste aynı olmuyo detaylı yapmış mıydınız cinsiyeti kesinleşti mi eğer kesinse hiç o göbek sivri ya da yuvarlağa bakmayın 😂
Ebru_ebru Burnosunn_annesi Detaylı ultrasyon yaptırdık ama doktor bize sadece kalp parmakları omurga kemiği felan gösterdi 15 dk sürdü sürmedi o kadar 🤷♀️sağlıkla alalım kucağımıza önmli olan oo ☺️ keisnlikle hepsi hurafe bende herşry tersini gösterdi ☺️☺️
Anneyimmmben GirlandBoy_Mom evetttt yüzde yüz erkek diyorlardı ama kız olduğunu ogrendim şoktayım hala
kkff Anneyimmmben detaylıda kesindir beralde dimi çoğu kişi doğumda farklı cinsiyet ile karşılaşınca ben detaylıdaki yoruma da çok inanma diyorum kendi kendime dhdhhd
Anneyimmmben Burnosunn_annesi benim detaylı 21 haftalık yapıldı 21.haftaya kadar erkek bildiğim bebeğim kızmış 😅😅😅😅
Burnosunn_annesi Anneyimmmben Maşallah demek ne kadar çok içtenlikte istemişsin Rabbim nasip etmiş sağlıkla gelsin prenses 🤲🏻🥰🤤🤤🌸🌸
Tugcerkisi Anneyimmmben Ayy benimde 15 haftalıktı kız dediler 22. Haftada detaylıda erkek dediler halen inanmıyorum sizi çok iyi anlıyorum
Anneyimmmben Gulcan0643 valla 15. Haftada ultrasonu yok hep devlete gittim hepsi erkek dedi çok emin soylediler bende çok emindim 😅
Esma006 Anneyimmmben yüz de yüz nasıl diyorlar acaba 17-18.haftads netlik kazanıyor ben bile 13+6 da öğrendim yüzde 70 fln dedi doktor cinsiyet partisi yapmama bile izin vermedi 😅😅
Anneyimmmben Ebru_ebru evet ikinci oğlan diye üzülmüştüm ne yalan soyleyeyim 🥹 şuanda inanamıyorum burda hep cinsiyeti değişen postlarda girerdim olabilir mi diye ama hiç ihtimal vermiyordum
Anneyimmmben Burnosunn_annesi Allah’ım bir mucoze olsun bana kız evlat nasip et dedim ama bu bebeğin kız olacağını hiç düşünmemiştim şok oldum burda hep cinsiyeti değişen postlara bakıyordum 🥹
Anneyimmmben Talentedmom evet 21. Haftada kız olduğunu öğrendim ve 15. Haftaya kadar iki farklı doktor erkek diyordu