Anneyimmmben @gezentianne @Gamzecebecii ben hala şoktayım o kadar değişir mi acaba dedim ve değişti 😅😅😅 yüzde yüz erkek diyorlardı detaylı ultrasonda kız dediler ve kesin kız dedi doktor
GirlandBoy_Mom Anneyimmmben hadi yaa senin kesin erkek değilmiydi canım resmi bile vardı yanlış değilsem😂🤭
gezentianne Anneyimmmben Ayyy şakaa mııı🤩🤩 Oğlun vardı dii miii hatırlıyorm ikimiz de kız istiyordukk ayy cok sevindimmmm😍💕💕 Nasıl hissediyorsuun💐
Burnosunn_annesi Anneyimmmben kız sen öyle bişey dedinmi yine mi bizimde değişir mi kafamıza soru işareti kaldı 😂😂 Rabbim demkki gönlündekini nasip etti 😊
Tugcerkisi Anneyimmmben Ayy benimde 15 haftalıktı kız dediler 22. Haftada detaylıda erkek dediler halen inanmıyorum sizi çok iyi anlıyorum
Anneyimmmben GirlandBoy_Mom evetttt yüzde yüz erkek diyorlardı ama kız olduğunu ogrendim şoktayım hala
Anneyimmmben gezentianne ya hala inanamıyorum canım detaylı ultrason da öğrendim şoktayım ve hiç beklemiyordum🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 doktora emin misiniz diye defalarca sordum rapor verdi en son inanmıyorum diye😂😂
Anneyimmmben Burnosunn_annesi biseyi çok isteyiince oluyormuş demek ki hiç ihtimal vermiyordum hicccc 🥹
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom ay bacım😂😂 deme kız enson eşim video cekmiş bakıyorum şimdi acaba mı😂😂 arkadaşın attığı fotoyu görmüştüm bacak arası top gibiydi bizimkilerde benziuo ama detaylı 15. Haftada mı yapmış doktor
Edamurat58 gezentianne yaaa nasıl bildiniz bunuu 🥹 bizimkide göstermiyo 16 haftadayız bizede bakar mısınız atsam
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi ama ben eminim benim oğlum olucakda kaç kere gördüm çünkü devletteki aynı şekilde gösterdi🤣böyle şeyleri görünce acebamı diyorum 😂
Anneyimmmben Burnosunn_annesi benim detaylı 21 haftalık yapıldı 21.haftaya kadar erkek bildiğim bebeğim kızmış 😅😅😅😅
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom kız bende enson gördüm doktor 3. kere en son da %100 dedi ama böyle postlar kafa karıştırıyor 😂bebişlerimiz hayırla sağlıkla gelsin🌿🥰
Anneyimmmben Gulcan0643 valla 15. Haftada ultrasonu yok hep devlete gittim hepsi erkek dedi çok emin soylediler bende çok emindim 😅
Ebru_ebru Burnosunn_annesi Detaylı ultrason yaptırdım ama doktorum hiç bana göstermedi bile aynı doktor arkadaşıma yanlış söylediği için acaba mı diye diyorum arada 😂😂😂
Burnosunn_annesi Ebru_ebru evet ya bu postlar kafa karıştırıyor 🤭🤭ama bu doktora ilk gebeliğimde de gittiğim için o zaman da 14 haftada söylemişti bilmiyorum biraz oradan doktor konusunda içim rahat 😂😂
Ebru_ebru Burnosunn_annesi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🙏 hayırlısı olsun doğduğunda kesin öğreneceğiz olaya böyle bakayım 😂😂
Ebru_ebru Anneyimmmben Yaa sizin adınıza çok sevindim bir erkek evladınız vardı kız istiyordunuz rabbim gönlünüze göre verdi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Anneyimmmben Ebru_ebru evet ikinci oğlan diye üzülmüştüm ne yalan soyleyeyim 🥹 şuanda inanamıyorum burda hep cinsiyeti değişen postlarda girerdim olabilir mi diye ama hiç ihtimal vermiyordum