Melek_0288 Tazeanne74 tam 37 haftalığız 6 marttan 3 marta düştü bizim de sezeryan günü yani doğuma 11 gün kaldı 🥹🌸
Tazeanne74 Melek_0288 heyecanlı bekleyiş başlamış sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah canım ♥️🥰
Melek_0288 Tazeanne74 çok teşekkür ederim hemde nasıl heyecan korku stres hepsi bi arada benim bu ikinci sezeryanım 😊😊
Tazeanne74 Melek_0288 benimde ikinci sezaryenim uzun aradan sonra.Panik stres yapmamaya çalış tansiyonun oynar pozitif ol. Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucaklarimiza almayı nasip etsin 🥰♥️
Melek_0288 Tazeanne74 ben oğlum 6 aylıkken hamile kaldım daha onun stresini atamamışken yine eklendi biraz korku var iğneden dikişlerden falan ne kadar pozitif düşünmeye çalışsamda başıma ne geleceğini biliyorum 😅
Ssss12 Tazeanne74 Normal de 18 Mart idi 38+0 olacaktık ama mart 4-10 arası alcak durumumuzdan dolayı.. Bebeklerinizin hafta ve kilosu nedir kızlar ?
Ssss12 Tazeanne74 Kronik bi hastalığım var ciddi solunum sıkıntısı yaşıyorum o sebeple canım bugün gitsem bugün alır ama bn dayanamaya çalışıyorum
aysenuroztunc Tazeanne74 ay bende 34+3 üm şuan doktorum 17 martın olduğu hafta alırız dedi ilk doğumum olcak henüz net tarih belli değil ama ben 21 Mart istiyorum 😅 Koç burcu olsun diye 🤣
Tazeanne74 aysenuroztunc rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah bende 24 Mart istiyorum eşimin doğum günü ama doktorum olmaz dedi😊