Nrckmkci Şuan 20+3 haftaligim sabah tartıldım 7 buçuk kilo almışım ( 60 ile başlamıştım şuan 67,50) iştahım da maslhh açık.dogurana kadar 80 olurum muhtemelen😔 sizler kaç kilo aldınız hanımlar
Cansu1gndz Nrckmkci ilk gebeliğimde 60la hamile kaldım 80 le doğuma girdim 5 kilo çocuk çıkarttım herhangi bir şeker tansiyon olmadı ama dikkat etmekte fayda var. doğumdan sonra kendiliğimden 67 ye düştüm. sonrada diyet yaptım 1 ayda 55 e indim
Bir-anne21 Nrckmkci ben 27 haftalığım 63 le hamile kaldım şuan 72 yim doğurana kadar bende heralde 80 i geçicem 😒
Nilayy95 Nrckmkci merhaba gebelik şeker testi yaptırdınız mı genelde öyle oluyor. ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım
Kbrysnn Şuan 28 haftalık hamileyim.50 kilo ile hamile kaldım ve güncel kilom 65 civarı.Bende sizin gibi çok hızlı bir şekilde kilo aldım moralinizi bozmak istemem ama bende gebelik şekeri çıktı.
Nrckmkci Cansu1gndz bende finali öyle yapicam gibi hissediyorum inslhh şeker falan çıkmaz da.maslhhh 5 kg ha😊
Nrckmkci Nilayy95 şeker yüklemesini diyorsanız sanırım o 28.haftalarda yapılıyor kan testi olarak açlık şekerim 80 tokluğa da henüz baktirmadim
patili_kiz90 18+4üm. Muhtemelen 3-4 kilo aldım. Öncesinde tartılan biri değilim ama 64-65 gibi kilo seyrim var şimdi 68 olmuşum.
Beri-4835 Nrckmkci 28+3 4 kilo aldım. Kilolu hamile kaldım az almamı ona bağlıyorum. Almayan ve hafta olarak benden ileride olanları gördükçe moralim bozuluyor 😄 Çok hızlı kilo almak gebelik şekerinden kaynaklı olabilir. Yükleme testini mutlaka yaptırın🌼
Nilayy95 Nrckmkci sağlık ocağı yakınsa yemeği ağzınıza ilk attığınızda saate bakıp 1 saat sonra tokluk ölçüp baksanız iyi olur gibi.
Beri-4835 Nrckmkci Hiç dikkat etmedim ve o kadar gereksiz yiyiyorum ki anlatamam bünye ile alakalı bence ilk hamileligimde 41 haftalık doğum yaptım 75 le hamile kaldım 85 le doğum yaptım ama sonrası çok aldım lohusalikta 90 a kadar çıktım neysek verdim 75.5 la hamile kaldım şuan 78.5 bakalım ne olacak doğuma kadar.
Muhammedimm09 Nrckmkci herkesin bünyesi farklıdır ilk gebeliğimde 30 kilo aldım 🤭 şuan da 37 haftalık hamileyim ve sadece 10 kilo aldım istesem yine çok alırım maalesef ama kilolu hamile kaldığım için kendimi durduruyorum kiloyu pek takmayın veriliyo valla
Muhammedimm09 Nrckmkci 76 kilo ile hamile kaldım ve bir bebeğim olduğu için sürekli peşindeyim boğazımı da tuttum açıkçası bunlara bağlıyorum
Buserhn 17 haftadayım şuanda. 2 kg civarı aldım ama iştahım şuan çok açıldı aşırı yemeye başladım. Herkes bu haftadan sonra çok kilo alırsın diyor