1tosbikannesi Tugcedoruk canım sonucum çıkmış bugün çok şükür negatif çıkmış 🌸 senden de güzel haberler bekliyorum negatif gelecek senin ki de inşallah 💜🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi ayyy canım benim çok sevindim senin adına bu sıkıntıyı atlattın şükür inşallah benim de temiz çıkar bende henuz sonuç yok bende ogrenince yazarım sana 💜💜 peki sonucu nasıl ogrendin il saglıktan aradılarmı yoksa e nabızamı düştü canım
Ha1999 1tosbikannesi benimde ilk verdiğim de pozitif ti çok korktum 2 ay sonra bida verdim kan negatif çıktı şükür yalancı pozitif çok oluyor galiba
1tosbikannesi Tugcedoruk içini ferah tut canım benim temiz çıkacak senin ki de 🌸 yarın tam bir ay olacaktı bugün e nabıza bir girip bakayım belki çıkmıştır dedim e nabıza düşmüştü doktorum da izindeymiş arayıp bilgi de vermediler 💜
Tugcedoruk 1tosbikannesi inşallah canım benim oyle yapmaya calısıyorum temiz tutmaya ama zaten serklaj oldum erken dogum korkum var buda ustune kotu oldu bende hep e nabızdayım düşerse diye ama yok evet bayagı oldu senin form açalı zaten ne kadar gecmiş benımde bugun 14 gun olmus 5 martta testim şükürler olsun temiz çıktın doktorda zaten aynı negatifi soyycektir çok çok sevindim gerçekten 💜💜
Tugcedoruk 1tosbikannesi demek ki negatif çıkınca il sağlık aramıyor bile canım onu da anlamış olduk bana da doktor demişti pozitif olsan seni çoktan aramışlardı
1tosbikannesi Tugcedoruk çok sağol canım benim🌸 hiç stres yapma canım bende farkettim arayıp haber vermiyorlar bile seninde pozitif olsaydı doktorunun dediği gibi çoktan ararlardı zaten pozitif olsaydı bence hemen sonuç verirdi kan testinde diye düşünüyorum
Tugcedoruk 1tosbikannesi demekki gecikmes iyi bişey canım sonucun çok saol desteğin için bende temiz haberi vericem inşallah sonucu ogrenince yazarım sana 💜
Tugcedoruk 1tosbikannesi canım merhaba sana güzel haberi veriyim bugun şükürler olsun test sonucum çıktı negatif doktorun sistemine düşmüş doktor aradı bende sana yazmak istedim ikimizde kurtulduk şükürler olsun nerede temiz sonuç bekleyen varsa Allah temiz sonucu göstersin artık hamileleğime odaklanabılırım serklaj stresi üzerine bu stres çok agır gelmişti bitti 💜💜
1tosbikannesi Tugcedoruk ayy çok şükür Rabbime canım atlattık bu süreci de çok çok sevindim şuan 💜 eee artık hamişliğimize ve bebişlerimize odaklanabiliriz🌸 ben sana demiştim ama takma kafana negatif çıkacak diye, çok teşekkür ederim haber verdiğin canım benim 🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi oyle oyle tabi canım aslında dusuk ihtimal pozitif gelmesi ama ınsanı o ihtimal bitiriyor işte ya cıkarsa diye binlerce şükür atlattık evet guzel guzel odaklanıp tadını çıkaralım bebişlerimizin 💜💜 çok saol bana desteğin için canım benım
1tosbikannesi Tugcedoruk bende çok teşekkür ederim sana desteğin için canım benim ne sıkıntın isteğin olursa yazabilirsin 🌸
Tugcedoruk 1tosbikannesi çok teşekkür ederim canım benim yaşayan biliyor işte sıkıntısını ancada aynı şeyleri yaşayan anlıyor sende oyle canım ne için olursa ol yazabılırsın 💜💜 bu arada kacıncı haftadasın cinsiyet falan bellimi artık guzel konuşlar konuşma vakti💜🥰
1tosbikannesi Tugcedoruk kesinlikle öyle canım yaşayan bilip anlıyor çok şükür geçti gitti 🌸 ben 12+4 teyim canım cinsiyeti henüz belli değil salı günü görüş günüm belki gösterir diye umuyorum 🤭 sen kaçıncı haftadasın cinsiyeti ne bebişkomuzun 💜
Tugcedoruk 1tosbikannesi oyyy maşallah mınık kuzuya inşallah gosterir ama bırazcık erken sanki net tahmin yapamazlar belki yorum yapabılır ben 15+1 oldum canım bizim cinsiyet kız 🎀🎀 10 haftada fetal dna yaptırdık 11 haftada sonuç çıktı o yuzden erken ogreneik biz cinsiyeti doktor ısrarla fetal istedi serklaj yapıcaz bebeğin sağlamlığın emin olalık dedi 💜💜 temiz çıkmıştı çok şükür oda
1tosbikannesi Tugcedoruk yaaa maşallah sağlıkla gelsin güzel kızımız 🌸 iyi çok şükür temiz gelmiş bende düşündüm fetal dna yaptırmayı ama yaşadığım yerde yoktu en yakın izmirde var dediler yaptıramadım geç olsun sağlıklı bir şekilde olsun öyle öğreneyim cinsiyetini dedim bende artık 🌸💜 sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Tugcedoruk 1tosbikannesi teşekkür ederim canım benim ben aslında fetal istemedim yaptırmayı yani çok onemsemedim Allah saglıklı versin diye dua ettım sadece doktorun isteğiyle yaptırdım canım ama iyiki yaptırmışım şimdi kafam rahat en azından saglıgıyla ilgili olsun aman geç olsun dediğin gibi saglıkla gelsin cinsiyet çok çok onemli değil onu heycanla beklemekte güzel ogrenmek için hangi sehirdesin ki canım fetal yok
Tugcedoruk 1tosbikannesi aaaa olsun canım sart değil boyle heycanla beklemek çok daha zevkli olur💜💜 belki suprız yapıp salı gunu gosterir kendini mınnak bizde çarşamba gidicez doktora hem bebişi gorucez hem serklaj dikişlerimi kontrol edıcek ameliyat basarılı geçmişti ama yinede devamlı dikiş rahım boyu kontrol yapılıcak 💜🐣