Cxwt 4.gün derecesi 11.7 idi. 6.gün 16.1 yükseldi. Bugün tekrar gittiğimizde 14e düsmüstü. Ama full beyaz ışıklı odada full emzirerek geçirdik günü kızlar. Emmediği göğsümün de sütünü sağarak verdim o şekilde.. siz nasıl atlatmıştınız acaba fikriniz varsa bilmek isterim..🙏🏻
duyguliva74 Cxwt Bizim 19 olmuştu canım biz hastanede ışın tedavisi gördük 1 gece senin iyi bol bol emzir sürekli ışık altında dursun
Parinas Cxwt bizim 15 e kadar yükseldi en çok 17 olursa yatış veririz demişti doktor. 3 gün boyunca her emzirmeden sonra sıvı mamalardan verdim aptamilin. Doktor da mama önermişti zaten. 3 günün sonunda gittiğimizde düşüşe geçmişti çok şükür. Sizin de düşmeye başlamış ama ışın tedavisinin de etkisi olabilir. Bol bol emzirmeyle düşecektir inşallah
Happyka Cxwt 10 gün 2 haftada geçer. Ben hiç hastaneyle uğraşmadım 3 çocuk Annesi olarak . Sık sık emiyordu öylece geçmişti
umrumdadegil Cxwt ben bol bol besledim mama+meme olarak bir de güneşe tutmak iyi geliyor dediler öyle yaptım geçmişti çok şükür
Cxwt duyguliva74 ışın tedavisinden sonra kaça düşmüştü dereceniz?🥹cok geçmiş olsun sizede kiyamam yavrularımıza 😓
Cxwt Happyka peki geceleri falan ışıkta mı yatırıyordunuz karanlıkta mı? Işık yoruyor insanı gerçekten😓Bebek uyuduktan sonra bende uyuyayım diyorum ama ışıktan uyuyamıyorum kapatsam diyorum ona da korkuyorum 🤦🏻♀️
Cxwt umrumdadegil peki geceleri nasıl yapmıştınız acaba karanlıkta mı uyuyordu bebişiniz yoksa bizim gibi beyaz ışık altında mı😓
Parinas Cxwt evdeki ışıkla fototerapi çok farklı zaten yaa. Güneş ışığı için diyorlar ama onun da doğruluk payını bilmiyorum açıkçası. İlla ışıkta yatsın diyorsanız da göz bandı kullanabilirsiniz
umrumdadegil Cxwt yok doktor bize hiç ışık aç falan demedi bol bol emzir demişti karanlıkta uyuduk. Doktor beyaz ışıkta mı yatır dedi
Tomucuk12 Cxwt tatlı. 16 ile mavı ısık aldık hastanede, bol bol emzır vaya mama ver, yalnız deger yukselmemelı kontrolde sart ozellıkle bebek ayak altından bellı olur demıstı dr sarılıga
Cxwt Tomucuk12 ya çok geçmiş olsun sizede :( evet ışın tedavisi hemen iyi geliyormuş 🙏🏻 ama bize yatış vermedi bilmiyorum :( çok sık besliyorum umarım iyi olur biran önce
Cxwt umrumdadegil aslında bize de demedi ama 2 tane arkadaş bu süreçte böyle yapmış iyi gelmiş o sebeple yapıyordum 😓
umrumdadegil Cxwt hiç duymadım valla ben onu kayınvalidemler güneşe tut geçiyor dediler gerçekten de faydasını gördüm tabi güzel de besledim 2 saatte bir doyuruyordum uyanmasa da zorluyordum
fairytale_ Cxwt 2 ayligiz ve hala sariligimiz gecmedi dususte sıkı takip yaptiriyorum suan 5 e dustu ama surati hala sari pazartesi randevumuz var bakalimmen dicek doktorumuz sık emiyor ve iyi emiyor kilo alimina bakarsak ama doktorumuz bazen annenin sutuylede alakalo demisti o uzun sürüyormuş geçmesi. Biz uzun sarilik oldugu icin bir suru test yaptırdık rontgen cektirdik hepsi temiz cikti cok sukur suan doktorumu. Iki gun emzirmeyi birak mama ver demisti oyle yaptim boyle daha hizli düşmüştü
Cxwt fairytale_ ne zaman öğrenmiştiniz sarılığını peki? Çok geçmiş olsun sizede 🥺 ya evet bende emzirdikten sonra doymadıysa mama veriyorum. Mama çabuk geçiriyormuş dediğiniz gibi 🙏🏻
fairytale_ Cxwt 7. Gunmuzde öğrendik cok sukur bir sıkıntı yaratmadi bize sadece yuzu sari ilk bsslarda coktu simdi cok az agladiginda belli oluyor sizede gecmis olsunn endiselenmeyin geciyor zamanla🥰
Cxwt fairytale_ iyi çok şükür :( tamamen biter inşallah. Peki uykuları nasıl hallediyorsunuz halâ 2-3 saatte bir uyandırılması mı gerekiyor bebeğin 🥹uykuya o kadar hasretiz ki 1 haftada mahvoldum gün sayıyorum biraz büyüsün diye 🙈
fairytale_ Cxwt yok canım artik kendisi nasil kalkmak isterse gunduzleri kalkiyor ama geceleri bazen 4 5 saatde uyudugu oluyor cok nadiren😂😃ellemiyorum bu yuzden bizimki cok gazli ve kolik surekli agliyor 🥲ama her ay gectikce dahada alistigimiz icin yorgunluk geciyor😘