Esma006 Gizemfrt devlette bulunur ama 14 iken vs randevu almak gerekir özelde 5 milyara buldum sonra da tanıdık çıktı develtte 4 marta inşallah
Alavya Gizemfrt ben 22. Haftamda MedicalPark Maltepe de prof. Dr Ercument hocaya yaptırdım. 5bin tl idi bu ay başında. Çok memnun kaldık.
Hnfcls Imasleeper ben daha yeni yaptırdım doktorun adı onur bey gayet güzel baktı 20 dk sürdü illaki 1 saat sürmesine gerek yok önemli olan bakıp anlaması güzel geçti elhamdülillah tavsiye ederim Cüneyt bey gündüzleri bakıyor genelde muayene olarak
Selin3434 tosbaaa bende sali gününde randevu aldım daha öncedende erbil cakara gitmjstim çok memnun kaldım bu bebeğimdede orayi terch ettim
Gulsahs Kuboss06 genellikle doktor seçeneğiniz yok nerde boşluk varsa sekreterler o doktora randevu veriyor şansıma aynı kişi çıkmıştı 2. Gittiğimde memnun kaldım rapor veriyorlar size doktoruna vermeniz için görüntüler de e nabıza düşüyor
tosbaaa Selin3434 ben de buradaki yorumlara güvenerek gitmiştim dedikleri kadar varmış :) çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. bebiş yüzünü göstermedi diye bayağı bir vakit ayırdı hatta ekstradan sağolsun.
Selin3434 tosbaaa evet ben zkamil hastanesine çok yakın Oturuyorum , onceki dogumlarimi da orada yaptım Erbil beyi oradan da Taniyorum riskli gebelere bakardi, smdi Ayrilmis hastaneden
Kuboss06 Gulsahs kadın doğumdan mı almıştınız randevuyu yoksa perinatolojiden mi az önce aradım da kadın doğumdan randevu almanız gerekiyor dedi
Kuboss06 Kuboss06 kadın doğumdan randevu alırsam aynı günde perinatolojiye yönlendirirler mi ya hastane uzak çünkü gidip gelmek sıkıntı olur
Kuboss06 Gulsahs tamamdır teşekkür ederim son olarak bişey daha sormak istiyorum cerrahpaşa hastanesi yazınca bi çok yerde semt polikliniği fln yazıyor bana tam olarak hastanenin adresini yazabilirmisiniz🙏
Kuboss06 Gulsahs tamamdır teşekkür ederim son olarak bişey daha sormak istiyorum cerrahpaşa hastanesi yazınca bi çok yerde semt polikliniği fln yazıyor bana tam olarak hastanenin adresini yazabilirmisiniz🙏
Kuboss06 Gulsahs tamamdır teşekkür ederim son olarak bişey daha sormak istiyorum cerrahpaşa hastanesi yazınca bi kaç yerde yerleşkeleri var bana tam olarak hastanenin adresini yazabilirmisiniz🙏
Edanursoylu Cerrahpaşa hastanesinde yaptırdım. Ozellerin çoğunda radyoloji uzmanı yapıyor bende o şekilde istemedim. Açıkçası hiçbir özelde bu kadar detaylı incelemezdi çok memnun kaldım.