Gizemfrt Kızçelerim 19+4üm kontrole gittiğim hastanede detaylı ultrason yok siz kaçıncı haftalarda ve nerede ne kadara yaptırdınız memnun kaldınız mı nasıl oluyor 🤗🤗
Serrasmsk Gizemfrt gop kadın sagligi merkezi var ozel 4.600 e yapti yılbaşından önce perinatolojiye yaptirman lazim
AYSNR90 Gizemfrt 22+3üm yarın giricem. Gittiğim özel hastanede 4.500 dışarda laboratuvar da yaptorcam 3bin tl.
patili_kiz90 Imasleeper merhaba bende arayıştayım , sizin söylediğinize baktım ama detaylı ultrason diye yazmıyor hiç. Cüneyt beye mi gideceksiniz
Imasleeper patili_kiz90 yok canım başka biri yapıyomuş aradım ben detaylı ultrason var 21 haftadan sonra bakıypruz dedi eşimin bi arkadaşı da gitmiş memnun kalmış
NuranAhmet Gulsahs doktor haftası erken dedi mi bende 19+5 de detaylı sırası aldım da çok mu erken olur acaba
Gulsahs NuranAhmet yok hayır erken diye birşey dememişti bana am isterseniz biraz geç gidin ben erken gittim daha oluşmamıştı bebek 2 kere gittim
Hnfcls Imasleeper ben daha yeni yaptırdım doktorun adı onur bey gayet güzel baktı 20 dk sürdü illaki 1 saat sürmesine gerek yok önemli olan bakıp anlaması güzel geçti elhamdülillah tavsiye ederim Cüneyt bey gündüzleri bakıyor genelde muayene olarak
monica50 haftamda özel kliniğe yaptırdım ben de, kağıthanede fehmi yazıcıoğlu adında perinatoloji uzmanı. öneriyi burdan almıştım herkes çok memnundu gerçekten ben de çok memnun kaldım 4500 TL ödedik nakit
Talentedmom Gizemfrt 20.haftada oluyor ilk oğlumda özelde kendi doktorumuz bakmıştı ekstra para vermemiştik öyle hatırlıyorum şuan nasıl oluyor bilmiyorum