Minnoskiz benim 31. Haftada 1800 dü canım şimdi 32 haftadayım kontrolüm haftaya bakalım ne kadarcık oldu bebiş ama maşallah iyi kilo aldırmışsın devam et yemeye ☺️
    Sanırım dedikleri gibi genetikle alakalı bu kilo boy olayı. Kızlar da boyu posu babadan alırmış. Eşim de çok yapılı değil
      Ozgenur445 ayni taktikle 2 hafta sonra bakalim kac gram alacak bende col merak ediyorum 😁
      Minnoskiz bizde de ben yapılıyım ailem de herkes uzun..eşim çok uzun değil. Eşimin ailesi de hep kısa. sanırım o tarafa benzicek
      Minnoskiz 30. Cu haftamda erken doğum olabilir dediler bende madem öyle dikkat ettigim ne varsa hiçe saydım yemek yedim de yedim😂ama dün doktora gittim artık risk yokmuş boşuna yemişim kilolu olmasın sağlıklı olsun bebişler yeter biZim için artık dikkat edicem bende😊
      Purple yok canım doktor sordum ben en cok kilo aldıran keçiboynuzu pekmezi kendisi ben aldım bitirdim ikinciside aktardan aldım büyük onu içiyorum hergün 2 yemek kaşığı
        Minnoskiz Merak etmeyin biz hiçbir şey yemesek bile bedenimizin depoları onu besliyor zaten biz yiyip içtiğimiz ile sadece kendi depolarımıza katkıda bulunuyoruz yani çok yemekle veya az yemekle bebek kilosunun alakası yok üzülmeyin bol bol yiyip kendinize kilo yapmayın 😍
          UykusuzAnne evet o da bir bakış açısı. 32 Haftada 7 kilo aldim bu bahsettigimiz yiyecekler bize kilo yapmaz o kadar zaten, tatli, ekmek falan yememeye dikkat etmek gerekir. Findikla fistikla süt le o kadar da olmaz 😂
            Minnoskiz Tabiki ben fındık fıstık için demedim zaten kimi ne bulursa yiyor bebeğe yediğini sanıyor da ondan dedim 😊