Minnoskiz benim 31. Haftada 1800 dü canım şimdi 32 haftadayım kontrolüm haftaya bakalım ne kadarcık oldu bebiş ama maşallah iyi kilo aldırmışsın devam et yemeye ☺️
10 günde 500 gram
Deletedmom308 benimkide öyle 😞
Sanırım dedikleri gibi genetikle alakalı bu kilo boy olayı. Kızlar da boyu posu babadan alırmış. Eşim de çok yapılı değil
Siblss oo sizinkine de maşallah 😁 sizden de tiyo alalım
Ozgenur445 ayni taktikle 2 hafta sonra bakalim kac gram alacak bende col merak ediyorum 😁
Deletedmom308 ben monyonum eşim uzun,yapılıdır. Doktor benden yola çıkarak çok büyümeyecek demisti ama zaten önceliğimiz sağlık 💕
Minnoskiz bizde de ben yapılıyım ailem de herkes uzun..eşim çok uzun değil. Eşimin ailesi de hep kısa. sanırım o tarafa benzicek
Minnoskiz Merak etmeyin biz hiçbir şey yemesek bile bedenimizin depoları onu besliyor zaten biz yiyip içtiğimiz ile sadece kendi depolarımıza katkıda bulunuyoruz yani çok yemekle veya az yemekle bebek kilosunun alakası yok üzülmeyin bol bol yiyip kendinize kilo yapmayın 😍
Minnoskiz tam 32+0da 2200 gramdı canım. Şimdi 34 olduk
UykusuzAnne evet o da bir bakış açısı. 32 Haftada 7 kilo aldim bu bahsettigimiz yiyecekler bize kilo yapmaz o kadar zaten, tatli, ekmek falan yememeye dikkat etmek gerekir. Findikla fistikla süt le o kadar da olmaz 😂
ecrintosgeliyor oo bir masallah ta size 💕
Minnoskiz 2065 gr
Minnoskiz Tabiki ben fındık fıstık için demedim zaten kimi ne bulursa yiyor bebeğe yediğini sanıyor da ondan dedim 😊