Minnoskiz 29. Haftada 1400 gram olan kızım 30+4 te 1490 gram geldi ve ben cok üzüldüm. Doktorda heralde çok küçük bir bebek olacak diyince daha da panikledim 😂 bugün yani 32+0 da kontrolümüz vardi her gün düzenli 1 muz,1 madem suyu,fındık badem ve büyük bardak süt ictim ki bugün 1980 gram olmuş 😊😊 artis güzel lakin sizin bebekler 32.0 da kac gramdı hanımlar
Mrvkoz Minnoskiz valla benimde 32 de 2 kiloydu bugün 35 olduk 2470 ama bu sıra ihmal ettim bnde üZüldüm acıkcası 😔
Dileksah Minnoskiz konu süper tam benlik bizde 32. Haftamızdayız 2 gün sonra kontrolümüz var 20 gün önce 1366 grm dık bende süt muz ceviz kaşar bolca yemeye çalıştım bakalım biz nekadar olcaz
Minnoskiz Mrvkoz sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil tabi ama insan yine de cok zayıf olsunlar istemiyor 😊
Mrvkoz Minnoskiz aynen öyle vallahi ama bn dert ettim bu ara herseyi halledip bitiricem diye oğlusu ihmal etmişim 🙈😇
Ozdilserpl Benim 32+0 da 2100kg.di ama bugun gittim 34+6 bugun 2600kg. Olmus az geldi bana bilmiyorum ama seninki normal canim
Minnoskiz Myhoney benimki 30. Haftada gelisimi bayaa yavaşlamıştı, masallah sizin minnoş güzel , sağlıkla gelsin 💕
Minnoskiz Dileksah inşallah sizinkide güzel artış sağlamıştır bende aynı taktikle 34+0 da tekrar gidicem bakalim ayni şey olacak mi😁
Dileksah Minnoskiz sagol canım umarım senin bebişinde saglıklıca büyüsün inşALLAH saglıklıca alalım kucaklarımıza
Deletedmom308 Minnoskiz ben ne yapayım 😞27. Haftanın başında 900 gram kadar dedi. 900 bile değil.. 25. Haftanın başında 720 demişti
Kbrasuer Minnoskiz ya ne güzel bebim kız daha zayıf şükret bence gayet iyi kilosu canım 1400 gram benim bebiş en son gittimde 30 haftalıktım
Kbrasuer Beb keçi boynuzu pekmezi içiyorum onun birazda olda faydası oldu sanada tavsiyem bi dene canım