PlutonMerkez busra05_ 😁 Yani benim zaten az bi tüy vardı gebelikten snra çıkarsa 1-2 seans daha lazere giderim artık:)
Tugba2794 busra05_ aslında tam tersi hormonlardan dolayı tüyler artar ya da sabit kalıp hızlı cıkıyorlar
Adalet-26 asafmom-22 oğlum olacak 19 haftalığız, bacakalrimda kıl cikmaz oldu normalde hep vardi lazer sonrasi bile, ama göbek kısmım tüylendi catlamamamasi icin yagliyorum die mi acaba🤔
Esma006 busra05_ bebek anneyi tanıdıkça tüyler dökülür benim Kaşım kiprigim bazı bölgelerimde dökülme oldu bebeğin 40ı çıkana kadar sonra geri eskiye dönüyor ama bazı annelerde olmuyor bu sorun
MhysaTheGreat busra05_ ben hem esmerleştim hem tüylerim çoğaldı şimdiden lazere gideceğim günleri bekliyorum heyecanla 😅😅 ne güzel bitmişti
birkizanneesi Sibelss şekerle ilgisi yok bence benimde azalma oldu tüylerden ve geçen hafta kan tahlilinde şekerim 59 a düşmüş şekerim düşmüş anlayacağınız. Şeker yükselmesinden kaynaklandisa benim şeker de yüksek çıkardı.
MhysaTheGreat busra05_ tenim koyulaştı yani bildiğin boynum karnım göğüslerim genel olarak bedenim bir iki ton daha koyu 😅
Muhammedimm09 busra05_ benim tam tersi özel bölgemde çok çıkmaya başladı ve daha hızlı ama bacaklarımda hiç yok nerdeyse
Kt52 Muhammedimm09 benim özellikle yüzümde sonra tüm vücudumda normale göre fazla kıllanma var ilki erkek bunda da erkek hissediyorum öyle bir efsane var 😂