busra05_ Giqu jilet hiç deneme kuzu bence agda ıle halletmeye calıs doğum sonrası lazer seansı alırsın zaten ama jiletle mahvetme
PlutonMerkez busra05_ 😁 Yani benim zaten az bi tüy vardı gebelikten snra çıkarsa 1-2 seans daha lazere giderim artık:)
Biranne_197 busra05_ Bende 2-3 haftada bir , yüz ve bacakları alıyordum şuan 2 ay oldu resmen. çok geç ve az çıkmaya başladı
arciha busra05_ Benim de ağda sürem uzadı bir türlü uzamıyorlar doğru dürüst inşallah doğumdan sonra da devam eder 😂
dygcansu Benim de tüylerim hem azaldı hemde çok geç çıkıyor. Hatta normalde saçlarım çok hızlı uzardi gebelikle birlikte yavaş uzamaya başladı. Yukarı da bir arkadaş demiş şekerden dolayı olabilir diye. Benim de gebelik şekerim hep sınırda aylardır diyet yapıyorum. Demek ki ondanmış 😂
Poyraz07 Ayshababy benım karnım çok tuylenmıstı hıc almadım döküldü smdı 2.h Gebeliğim yıne aynı almıyorum hıc dökülüyor doğumdan sonra
2cocuk2kopek busra05_ hamilelikte çoğalır ama sizde tersi olmuş 😅 lazere giderken hamile kaldım son seaansımı sildirdim gidemedim 3 aylık oluyorum genitalde tekrar çıkmaya başladı
Girlmama busra05_ ben hayatımda sayılı ağda yaptırmışımdır hep jilet kullandım 2 günde çıkan tüylerim 1 haftada çıkmaya başladı doğumdan önce ağdaya gidicem sadece doğumdan sonra da lazere
asafmom-22 Aşırı kıllı biri değildim ama göbeğimde aşırı kıllanma oldu hamilelikte, öyle dışardan görünecek kadar siyah olmasa da gıcık oldum. Oğlumda olmamıştı ama kız bebekte oluyor mu öyle acaba😂
Adalet-26 asafmom-22 oğlum olacak 19 haftalığız, bacakalrimda kıl cikmaz oldu normalde hep vardi lazer sonrasi bile, ama göbek kısmım tüylendi catlamamamasi icin yagliyorum die mi acaba🤔