Mommirac sizi okadar iyi anlıyorumki ben ilk gebeliğimde 23 haftalıktı suyum bitmişti alalım rahmin enfeksiyon kaparsa rahimde alınır dediler tüm heyet terminasyon dedi hastanede yattım ama kabul etmedim hareket ederken kıyamadım allaha sığındım bir umut gece gündüz uyumadım tam 12 gün savaştım resmen doktorlarla tek doktor beni anladı ve zaman verdi 24. Haftaya gelince yaşam sınırına gelmiş oluyormuş anca ozaman küveze koyabiliriz dediler sezeryan olcaktm 1 gün kala erken doğdu 12 saat yaşadı vefat etti kızım hala acısı içimde tekrar gebeyim şimdi ama iyiki aldırmamışım o vicdan azabıyla yaşayamazdım sizde en doğrusunu yapmışsınız belkide bebeğinizin hiç bir problemi yoktur rabbim büyük mucizeleri o yaratır ve o verdi canı o alır Allaha sığının dua edeceğim size sakın aldırmayın şuan büyük imtihandasınız. Arkadaşımada yaşamaz dediler çocukta baya hastalıklar falan görmüşlerdi hastaneden çıkamazsınız bile dediler ama aldırmadılar bebek sapasağlam ve yaşıyor hiç sorunu yok. Aldırmayın gerçekten 🙏🏻 sürekli yasin okuyun suya 41 fatiha okuyun için hucurat suresi hücreleri yeniliyor onuda okuyun şifa niyetine