Esiilaa Olabilir ama gecikmesini bekleyin biraz o şekilde daha belirgin çizgiler elde edersiniz ve kan verirsiniz gecikme olunca daha belirgin olur
zehranurates Bence de var canım kan verıp netlestırebılırsın🫶🏽 sımdıden hayırlı olsun saglıgıyla aklıyla fıkrıyle kucagımıza almayı nasıp eylesin Allah’ım 🤲🏽❤️
Edafmo Gozdecapar ortada olanda var bence. Bende ilk gebeliğimi o şekilde silik çizgiylr öğrenmiştim gidip test verdiğimde beta hcg 26 çıkmıştı 🥲
Smyrclk16 Bendede aynu durum var ya adetime 1 hafta var dün aksam bi tane yaptım benimde varmı yokmu anlayamadım hayalmi görüyorum acabaaa
Gozdecapar Smyrclk16 Adetine 1 hafta kala çok erken benim önceki gebeliğimde anca 1 hafta geçmişti öyle net çizgi çıktı istersen biraz bekle en azından günün gelsin öyle bi yap bazen şaşırtıcı olabiliyor
Gozdecapar Smyrclk16 Bende 15 aralıkta düşük yapmıştım maalesef şimdi ikinci adetim geldi bugün ama olmadım insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallah
Badegezgin1 Bencede var, sağlıkla iyi sonuçlar alırsınız umarım. Benimde ilk yaptığım testler bu şekildeydi şu an 6+3 üm 🙏🏻