ibcmom Guneyinannesi1 nolur nolmaz bırak yinede. kıl kökleri cok acık deodorantı emmeye. hacı şakir sabun öneriyorum 😂😂
zynpknt ibcmom ay inşallah doğunca mıncıklıcam 😂😂 teşekkür ederim sizde dikkat edin valla kendinize 🌸🌸
Esum48 ibcmom canim benim bi sabah kalktiginda bacagim belim her yerim tutuktu yataktan inemedim dusun. Hemen doktoruma mesaj attim evde farmasi at kestanesi vardi onu sursem bisey olur mu diye. Hiic bisey olmaz dedi surdum ben de😊
oznuraydins ibcmom Ateşim 2 günde geçti ama iki gün boyunca kesinlikle inmedi diğer belirtilerin geçmesi 2 haftayı buldu yani ben böyle hastalık yaşamadım çok kötüydü normalde çok hastalanan biri değilim ve ağır geçirmem ama hamileleikten sanırım şok zorlandım
ibcmom oznuraydins ben de sık hasta olmam ama olunca da sürünürüm. bu 4. günüm hala atesle ugrasıyorum. bu saate kadar direndim ama yine parol iceceğim sanırım. Allah gebeleri hastalıktan korusun aminn
oznuraydins ibcmom Evet ya gebelikten hep bebeişler iyi olsun da ben çekmeye razıyım dedim doktora da korka korka hşttşmmkaç sefer ama çok şükür iyi durumda hepimiz iyi olalım ve bebişleri sağlıkla kucaklayalım inşallah 🥰🥹