ibcmom zynpknt ay göğüse falan sürünce de geliyo kokusu otomatik cekiyorsun icine. korktum valla sürmeden yatcam bu gece de uykular haram😂
zynpknt ibcmom sürmeyin sürmeyin ben göğsüme balgamı öksürüğü alsın diye çörek otu yağı sürüp sıcak havlu kapattım iyi geldi esansiyel yağlar gebelikte çok önerilmiyo ama kokusu gelmedi havlu kapatınca bir de internette çörek otu yağı yazınca kullanılmamalı çıkıyor ama içmek olarak yazıyor hep ben içmedim
snurshn12 ibcmom hamileliğimin tüm ayları hastalıkla geçti maalesef kum döktüm defalarca boğaz enfeksiyonu vs tüm aylarım antibiyotik kullanmakla geçti. ama çok şükür bebekte bi sıkıntı olmadı gelişiminde vs çok dikkat edin bol bol meyve sebze et tüketin ve ciddi anlamda çok su için ben çok sıkıntı yaşadım o yönden
ibcmom snurshn12 yaa geçmiş olsun. bende su içemiyorum ya hep unutuyorum. bide artık lavabo ihtiyacı coğaldı hic icesim de gelmiyo gitmemek icin 😂
TwinsAndBeren ibcmom merhaba ben bi ara farmasi satmıştım lider denen baştaki kişiye sordum göğüs ve göbek harici kullanılıyor at kestanesi, ben de grip olduğumda çok baş ağrısı yaşamıştım hep alnıma şakaklarıma sürüp masaj yaptım çok iyi geldi bir sorun olmuyor
zynpknt ibcmom yani içmek riskliymiş ama sürdüm ben ay yapmayın bari doktora sormadan ya bi korktum bana bişry olmadı ama bilemedim böyle şeylerde
ibcmom zynpknt ay valla hamilelik hastalık değil diyoruz ama hasta gibiyiz onu yapma bunu yeme falan 😂 isimiz cok zor
snurshn12 ibcmom benimde 23. haftada kum olmuştu doktor az su içiyosun diye kızmıştı şiddetli sancıyla gittim doğuruyorum sanmıştım cidden en önemlisi su
Guneyinannesi1 ibcmom ben hamileliğin boyunca at kestanesi kullandım vikis deodorant hepsinden kullandım ama o zaman cahildim 😂
zynpknt ibcmom ya gerçekten 2 yudum bişey yerken bile 50 kere düşünüyoruz bide bende yok erken doğum riski yok gebelik şekeri allah sağlıklı evlat versin hepsi geçer tabi de nasıl geçiyor😂😂 hastalık da çok zor benim doktorum hiç ilaç da vermedi sadece crp yükseldi bi kere antibiyotik verdi o kadar
Guneyinannesi1 ibcmom yani ben hamileliğimde hep migrenim tutar mecbur sürüyordum yani bilmeden hiçte araştırmak aklıma gelmedi bir şey de olmadı çok şükür deodorant kullanıyorum emzirirken de kullandım 🫢 elhamdulillah bugün hamile olduğumu öğrendim tekrardan dün yine deodorant sıktım mesela bir şey olmaz ya
tazeannesese ibcmom benim baş ağrılarıma vicks iyi geliyordu doktoruma sordum kullanabilir miyim diye hayır önermiyorum dedi
ibcmom tazeannesese üzüldüm sağlık olsun napalım bizde gözyaşları eşliğinde kendi kendine gecmesini bekleriz 🫠
ibcmom snurshn12 ay allah korusunn. simdi burda konusurken 1L daha ictim vicdanım rahat uyuycam bu günlük 😂
ibcmom zynpknt gecmis olsun kız dikkat ett sen her seyi kombo yapmışsın 😂 bi doğsunlar da öcümüzü gıdı öperek alacağızz direnin analarr
ibcmom Guneyinannesi1 nolur nolmaz bırak yinede. kıl kökleri cok acık deodorantı emmeye. hacı şakir sabun öneriyorum 😂😂
zynpknt ibcmom ay inşallah doğunca mıncıklıcam 😂😂 teşekkür ederim sizde dikkat edin valla kendinize 🌸🌸