Aryaalina d190516 rennio duo kullanıyorum ben içtiğim günden beri çok çok rahatladım doktorum 3 kutu şurup verdi 🙏🏻
BehiyeGrel d190516 Çay kaşığı ucuyla karbonat ye su iç peşinden on dk sonra inanamayacaksın ama kesiliyor bulantı 🤭 🤗
Dilekcelik d190516 6 kutu yazdi bana dr bende uyku nedir bilmez olmustum rennie duo kullaniyirum canim
Aryaalina d190516 valla benimde boğazım da yanma oluyordu özele gittiğim doktor bana bu ilacı verdi gerçekten çok işe yaradı bidaha boğazım yanmadı 1 haftadır kullanıyorum
d190516 Aryaalina darısı başıma inşallah 🙏🏻Bende de normalde reflü var bi de ondan çok yanıyo tok karnına mı içiyosun bi de günde kaç defa kullanabiliyoruz
Aryaalina d190516 doktorum tok karına iç dedi birde yatmadan 2 saat önce aç karnına iç dedi yatarken boynun yularda dik kalsın dedi ama eczanede ki adam sabah öğle akşam tok yazmış ilacın üstüne bende doktorun dediğini yapıyorum
d190516 Aryaalina ben bi de yastıksız yatarım hep bana da demişti Doktorum yüksek yastıkta yat diye şimdi eczaneye gidiyoruz ikisini de alıcam 😊
d190516 BehiyeGrel iyi geldiğini biliyorum ama karbonat zararlıymış hamilelikte ondan kestim onu patates suyu soda neler denemedim ki
BehiyeGrel d190516 Aryaalina Ne gibi zararı varmış ? Hiç duymadım hatta Cerrahpaşa’da çalışıyor teyzem o önerdi açıkcası 🤭
Mavipatik d190516 Aynı markanın erken gebelik testini regl günümden 1 gün önce yapmıştım çok aşırı silikti anlamamıştım bile hamile olduğumu 🤔 Birkaç gün daha bekleyip tekrar test yapın ya da sağlık ocağına kan verin 🌸
d190516 BehiyeGrel pişmeyen yemeği pişiriyo mideye neler yapar kim bilir 🙈hatta bi arkadaş da öyle bahsetmişti bugün ben bıraktım kullanmayı artık
d190516 Dilekcelik ya ben yanlışlıkla rennie şurup almışım duo falan değil yani. Çiğneme tabletinden attım bi de o iyi geldi gibi
Deniziiimmm Ben de rehine kullanıyorum ama etki etmiyor. Yani içtikten sonra 1saat iyi. Sonra yine alev alev🤮
d190516 Deniziiimmm ben bi tane hap kullanıyodum hamilelikten önce pandev diye aç karnına bi tane aşırı iyi geliyodu. Ama şimdi hamilelikte vermiyorlar tabi