Tugba2794 ayalltsc yenı evlendıgım zamanlarda predictor bır defa kullandım gözle gorulen cızgı var dıye kan verdıgımde negatıf cıkmıstı . İlk gebelıgımı prodoctor adlı erken testle öğrenmıstım ama cogu kişi ondan da şikayetcı🤷🏼♀️
Babymomss ayalltsc ama sizin testlerin hepsinde pozitif bence kan verin ona göre doktora gidip takviyelerinize başlarsınız
Bseldatgain ayalltsc canım eğer varsa hayırlı olsun inşallah vardır ben prodictor ile çok silik çizgi ile öğrendim şimdi 20 haftalık olduk
Bseldatgain ayalltsc ben adetim 3 gün gecikti zannediyordum ama takvime bakınca adetime 3 gün kaldığını gördüm yani 3 gün önce öğrendim canım bakıyım bulursam atayım testini
Bseldatgain ayalltsc üstteki artımed alttaki prodictor bu daha net çıkmış bunları hemen çekmiştim diğer attığım 1 gün sonra çekmişim
ayalltsc Bseldatgain ne güzel 🙂↔️ benimki bu kadar net değil işte baya silik böyle olsaydı uçmuştum hastaneye 😂
Ssemagulerr Kızlar bu erken gebelik testlerinde çizgi görülmeyip 5 10 dakika sonra çizgi görülmesi normal mi ben sabah yaptim 4 5 dakika geçti çıkmadı öylece bırakıp çıktım 10 dakika sonra geldiğimde hafif çizgi vardi