Auri ayalltsc 5 gün önceden böyleydi Ben de predictor testle yapmıştım diğerlerine güvenmeyip 2 gün sonra kan verdiğimde de beta 20 çıkmıştı İnşallah sende de vardır 🥰
ayalltsc işte geldiimmm vedexa testini yaptım aynı şekilde çizgi çıktı ben çok rahat görebiliyorum ama kamerada neredeyse yine gözükmüyor 😂 diğer yaptığım gibi 😏
Sedefibrahim ayalltsc bende öyle oldum canım 1 ay oldu hemde net şekilde çıktı ikinci çizgi heveslendim başka test olup tekrarladım negatif çıktı sonra da regli oldum zaten
ayalltsc Rabbim beni yanıltmasın 🙏🏼 testim 🥹 siyah beyaz yapmama gerek kalmadı çünkü elimdeyken çizgi pembe kamerada da böyle 🥲 (predictor express turuncu)
Kivircik01 ayalltsc canım testlere göre hamilesin sen , inşallah beta da pozitif gelir çok heyecanlı 🤩
Melisafurkann ayalltsc bebeğim hayırlı olsun belirtilerin var mıydı Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
ayalltsc Melisafurkann saol inanamıyorum daha 😕 yok sıfır belirti hiç bişeyim olmadı hala daha yok bugün 12. gün
Melisafurkann ayalltsc benimde bugün 9.günüm inşallah benimde bebeğim plur bu ay 🙏 hiç belirtim yok gibi