imcakir Guzelgunlerrr bende yaban mersiniyim ve 7+3 üm 😂🤭 iyi gidiyoruz çok şükür 🙏🏻 bugün biraz halsizlik var ama bakalım Cuma da kontrolüm var bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum 🌸🤲🏻 sen nasılsın☺️
Alvn3946 Guzelgunlerrr @imcakir @Cansu4401 aramızda sadece 1. 2 gün var bende 7+5 oldum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Guzelgunlerrr imcakir ay aynıyız ya seninle bakalım bende de progestan dan dolayı halsizlik tansiyon düşüklüğü var sabahları da mide bulantısı bende cumartesi gideceğim cuma gidince haber et😍
Yasemnnnnn Guzelgunlerrr 7+5 bizde halsizlik tansiyon düşüklüğü mide bulantısı ve geçen gittiğimde bebeğin etrafında kan var dedi progestan başlattı o daha kötü yapıyor pazartesi gidecek hayırlı haberler olsun ☺️
Guzelgunlerrr Yasemnnnnn ay aynı canım bendede kahve akıntı gelince progestana başlattı o da tansiyon düşüklüğü halsizlik yapıyor ya çok fena🫢😑
imcakir Guzelgunlerrr aaaa acaba bana da mı o halsizlik yapıyor sende fitil olarak mı alıyorsun yoksa ağızdan mı Evet aynıyız bakalım neler göreceğiz 🤭🤭🤭🤭 Ederim canım sende ettttt 🥹💕
caglar0 Guzelgunlerrr 7+6 berbat geçiyor diyebilirim 😔 ilk gebeliğimde de böyle olmuştu her şeyden tiksinti bulantı kusma halsizlik. Hasta gibi yatıyorum sürekli psikolojik olarak bitik durumdayız eşim de ben de. Prilam içiyorum bulantı için ona rağmen böyleyim.. bana dua edin çok yoruldum😔
Cansu4401 z2801 7+4 olacm yarın yarında kontrolüm var geçen hafta kese vardı kalp atışı yoktu inşallah duyarım
Fdle z2801 sata göre 7 keseye göre 6 haftalığım dün kontrolüm vardı yolk sac oluşmaya başlamış dedi doktor haftaya gel kalp atışını duyalım dedi inşallah duyarız 🤲
Nesrinll z2801 hayır biz duyamadık iki gün önce yedi artı üçteydi Vajinal yolla da baktı duyamadı pazartesi günü özele randevu aldık inşallah o gün duyabiliriz doktor biraz garip konuştu ne sağlıklı ne sağlıksız diyemem dedi
Fdle Cansu4401 z2801 Kontrolden sonra haber verir misiniz inşallah duyarsınız bende haftaya salıyı bekliyorum kalp atışı için 🥲