momy_95 1 haftaya kadar hepsi geçecek olsanız bile hiç stres yapmayın ve geçirirseniz bebeğiniz antikorları doğacak sizin karnız en güvenli yeri 3 gün sürüyor siz gebesenix hadi 4 5 hün olsun bende aşırı bir öksürük olmamıştı çocuğumun öksürük şurubunu içmiştim hatta doğal grintuss bal yiyin pekmez keser

momy_95 aman canım doktoruna sormadan sakın içme ama ilaçsızda geçiyor terliyorsun yatıyorsun öksürükte bal al 3 4 gün zaten

momy_95 çarşamba günü çok ağır bir grip ateş ve enfeksiyon ile acil sezeryan oldum. Antibiyotik iğne vuruluyorum halen. Korkmayın Allah yardım edıyor

bbestw kaç haftalıktınız gününüz mü gelmişti yoksa hastalığın bebeğe zararı olduğu için mi sezeryana aldılar

Srpll_56 37+6 günlüktüm doğum sancım başladı bebek makat gelişti zorunlu sezeryan oldum

momy_95 Aynı bu haftada hasta oldum bir hafta da toparlandım çok şikir biraz öksürük kaldı hafif burun akıntısı hiç korkmayın iyileşirsiniz inşallah bir haftada..benim yarın sezaryen

@bbestw çok geçmiş olsun, sezeryanlıyken öksürük zorlamadı mı sizi gerçekten Allah bir şekilde yardım ediyor şimdi iyisiniz inşallah

momy_95 teşekkür ederim her şeyin çaresi var onu bile kesiyorlar bir kerede ne öksürdüm ne hapşırdım

momy_95 sorma canım sorma en kısa sürede atlatırız inşallah stres oldum baya