Tunahan_rumeysa16 Zeyzeyy- nasıl başvurdunuz acaba e devlettten mi yoksa birberir gidip form filanmi doldurdunuz yatınca tekrar bilgilendirirmisniz yattı diye kaçıncı cocouk
Zeyzeyy- Tunahan_rumeysa16 sosyal yardıma gittim bebeğimin ve kendi kimliğimi verdim sistemden başvurdular ilk bebeğim 20 haftalıkken kaybettim hayatta olan şuan ilk çocuğum
Bal1bal Talentedmom çalışan çocuk oldugu için işi bırakma durumunda olan anneleremi verilecek yoksa çalışan çalışmayan tüm anneleremi
Talentedmom Bal1bal normalde çalışan anneler doktordan belirli haftada çalışama raporu alıyor o şekilde doğum parasına başvuruyor dilekçe yazarak
Talentedmom Bal1bal 2025 doğum parasını herkes alıyor çalışan çalışmayan hiç Farketmiyor çalışanlar da ayrı doğum parası daha alıyor
asenat-63 Talentedmom 🙈😂 kimisi öyle diyince neye inanacağimızı şaşırdık peki başvuruyu telefondan yapabilir miyiz bilginiz varmı
Prensess33 gezentianne benimde bu konuda kafam karışık benim ilk cocugum 2020 li ikinci 2022 şuan hamileyim nasipse Mayıs sonunda doğumum olacak bize nasıl verilecek peki tek seferlik beş bin mi her ay mi bunu anlamadık bence tüm Türkiye olarak😂😁
Tunahan_rumeysa16 Talentedmom peki3. Doğum 2026 ya denk geldi haliyle alinmiyormu kafam karıştı sadece 2025 yılı içine denk gelmesi imkansız da 😂
gezentianne Prensess33 anladık aslında ya bu olayı çok işledik kapattık😆 Her ay 5 bin tl alacaksınız.Zaten amaç çocuk dogurtmaya teşvik etmek