Tunahan_rumeysa16 Hanımlar yeni çıkan kanundan kimler faydalanıyor gerçekmi acaba 3 çocuk 2.coxuk aylık maaş yatiyormus çocuk 5 yaşına kadar 1 Ocak 2025 den sonra doğanlar için geçerliymiş
Talentedmom Tunahan_rumeysa16 doğru 3.çocupunuzun 1 Ocak 2025 de doğması lazım çocuk 5 yaşına gelene kadar 5000 tl 2.çocuk 1,500 tl 1.çocuk tek seferlik 5000 alacak 1 Ocak 2025 denmsonra doğan tüm çocukları kapsıyor tek şart bu başka şartı yok
rosatue Tunahan_rumeysa16 Önce verdikleri diğer sözleri tutmuşlar mı bir bakmakta fayda var. Sadece laf, resmiyette alınmış bir aksiyon yok.
Minikball Talentedmom peki 3. Çocuğunu doguracak anne. Ama ilk çocuğu vefat etmiş simdi bu çocuk 2. Çocuk olarak mı 3. Çocuk olarak mı değerlendirilecek cok merak ediyorm bunu
Dilamser Talentedmom nisanda 3 çocuğum doğacak ama daha o.parayi kimse alamamış bütçe yokmuş diye duydum ne zaman yürüluge girer Allah bilir .
Bal1bal Talentedmom çalışan çocuk oldugu için işi bırakma durumunda olan anneleremi verilecek yoksa çalışan çalışmayan tüm anneleremi
Tunahan_rumeysa16 rosatue doğrudur bende gerçek mi acaba alan varmıdır burada öğrenmek istedim teşekkür ederim
Talentedmom Minikball onu bilmiyorum arayıp sormak lazım nasıl kabul ediyorlar sağ olarak doğması yeterli mi bilmiyorum doğduktan sonra mı vefat etti bu arada başınız sağolsun
MhysaTheGreat Minikball yaşayan çocuklar için verirler sonuçta hali hazırda masraf oluyor destek için veriyorlar eğer 2 çocuk sahibi iseniz şu an 2 çocuk için verirler yani
Loveis Tunahan_rumeysa16 bundan bi önceki yasa Nisan’da yürürlüğe girmiş büyük ihtimal yine aynı aylarda girer gibi. Benim anladığım ve diğer doğum yardım yasasından da okuduğum kadarıyla eğer ki ilk çocuk 2025ten önce doğmuşsa onun parası verilmez ama 2.çocuk yada diğer çocuklar bu senede ve sonrasında doğarsa kaçıncı olduklarına bakılıp yardımı yapılacak.
Tunahan_rumeysa16 Zeyzeyy- nasıl başvurdunuz acaba e devlettten mi yoksa birberir gidip form filanmi doldurdunuz yatınca tekrar bilgilendirirmisniz yattı diye kaçıncı cocouk