SuEr_Tu1512 Melisafurkann Yavrum bilmiyorum yalancı çıkmasından korkuyoruummm😱😪 3,5 gün daha bekliyim bakalım🥹
AdaEcem SuEr_Tu1512 burada görüyorm çok ckk silik, yeni olmuş olmalı. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤲
SuEr_Tu1512 Annekuzusu06666 Bir kaç üst yorumda aynı bebe time doğru sonuç vermiş amaa🥹 Geçen ay adetime 2,3 gün kala yapmıştım direk negatif gelmişti ve ertesi gün adetim geldi. Ama bu sefer çok başka aşırı kasık ağrım ve göğüs ağrım var yani anlıcağın çoğu belirti var🥹🥹
Annekuzusu06666 SuEr_Tu1512 başka test yokmu elinde denesene bak ben iki tane denedim kaset testte olur
Mrv342 Predictot testin hassasiyeti çok yüksek regle 6 gün kala Benim de böyle belirsiz bir çizgi vardı ertesi gün yine yaptım beta 21 ile öğrendim ❣️
superstar_00 SuEr_Tu1512 Ben bebetime ile pozitif sonuç aldım ama adet oldum en iyisi kan vermeniz net sonuç her şey gönlünüzce olsun.
SuEr_Tu1512 superstar_00 Ya işte anlamadığım geçen ay adete 2,3 gün kala yaptım direk negatif verdi bu sefer 5,6 gün kala yaptım ilk 5.dakikada silikleşti ve hamileliğe dair bütün belirtiler varr🥹 Geçen ayki testle karşılaştırdım baya fark var🤷