SuEr_Tu1512 Bat 24 🫣 Testi yaptıktan 3 dk sonra falan silik çizgi çıktı gibi🥲 Eşim eczaneden almış markası bebe time. Sizceeeee??????
Rozzzzaa SuEr_Tu1512 var gibi görüyorum hayali çizgiyi bende bu şekilde gebeliğimi öğrenmiştim kan testi verip netleştirin
miroscumm SuEr_Tu1512 benimde böyleydi hatta fotoğraf yükleyeyim o gün kan verdim 66 cıkmıstı test bebe time
Muhammedimm09 SuEr_Tu1512 çok silik duruyo bende gecikmemin 3 gününde bu şekilde görmüştüm. hayırlı haber alırsın inşallah 🌻
SuEr_Tu1512 Geçen ayda adetime 3,5 gün kala yapmıştım direk negatif gelmişti onunla karşılaştırdım şimdi ama bugünkünde silik görüyorum yaaaa😱🥹
AdaEcem SuEr_Tu1512 burada görüyorm çok ckk silik, yeni olmuş olmalı. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah 🤲
DuruDefne_mommy SuEr_Tu1512 inşallah vardır canım🌸 bende bugün yaptım böyle çıktı dün de farklı bi markayla yapmıştım yine böyle çıktı
Rozzzzaa SuEr_Tu1512 çok güzel sonuçlar alman dileğiyle bende testi bu şekilde gördüm bir hafta sonra filan gitmiştim kan vermeye
A_nuur19 Evet silik görünüyor canım benimde dün böyle çıktı kan verdim negatif o yüzden bekle canım varsa bile yükselsin☺️Tebrik ederim 🌸
SuEr_Tu1512 A_nuur19 Teşekkür ederim canım ♥️ Âdet günümü beklemek istiyorum bakalım ne zaman kan veririm🤷
Melisafurkann Ayyy bebeğim çok sevindimmmm kesinlikle vardır Allah’ın izniyleee hemen test ver bakalım
SuEr_Tu1512 Melisafurkann Yavrum bilmiyorum yalancı çıkmasından korkuyoruummm😱😪 3,5 gün daha bekliyim bakalım🥹
Annekuzusu06666 SuEr_Tu1512 en iyisi kan vermen veya başka testle teyit etmen bu marka yalancı pozitif verebiliyor
SuEr_Tu1512 Annekuzusu06666 Bir kaç üst yorumda aynı bebe time doğru sonuç vermiş amaa🥹 Geçen ay adetime 2,3 gün kala yapmıştım direk negatif gelmişti ve ertesi gün adetim geldi. Ama bu sefer çok başka aşırı kasık ağrım ve göğüs ağrım var yani anlıcağın çoğu belirti var🥹🥹