Meleksahin58 Yogurtlupilav iyi bakalım tabiki herkezin kendi tercihi kaç haftalık hamilesiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🙏
Fundaaaa46 Meleksahin58 hassas ayarda ön yıkamayla beraber yıkıyorum kurutma makinasındaki bebek kurutma ayarında kurutuyorum cektimi farketmedim ama başından beri öyle gidiyorum yani ütü de yapmayacaksanız her seferinde kurutma öneriliyor aslında
Meleksahin58 Fundaaaa46 ütü yapmayi düşünüyorum her seferinde yapabilir miyim bilmiyorum ama enazindan en başından böyle yapmayi düşünüyorum teşekkür ederim 🤗
Rabiul Meleksahin58 ben ilk yıkadığımda da aynı şeyi yaptım tecrübeye gerek yok aslında etikete bakarak yapınız o halde 🤷🏼♀️
Gulperi8 Meleksahin58 pamuklu modunda kuruttum ütüleme modunda da ütülendi ama ben yine üstünden geçtim ütüyle güzel oldu gayet hava soğuk evde kurutmak zor olur
Hilalyrdkl Meleksahin58 böyle herkes bir fikir yazınca daha çok kafanız karışacak aslında . Siz içinize sineni yapın 🥰♥️
Cihangir09 Meleksahin58 çok fazla çekiyor malesef o yüzden ilk kurutmayi ben kurutmaliga sererek yaptım
Hilalyrdkl Meleksahin58 bende sizin gibi tedirgin olmuştum . Ama sormadım kafam karışacaktı kesin direk o ayata attım bana mantıklı gelen o oldu 🙂