Meleksahin58 Hanımlar kıyafetlerinizi nasıl kuruttunuz makinada kurutmaya endişeleniyorum çeker diye ama yikayanda var bu havada da kurutmalıkta çok zor kurur sizin tecrübeleriniz neler hangi derecede kaç dakika yıkayıp hangi programda kuruttunuz çekme yaptımı
Nazlimom Meleksahin58 ben direk pamuklu dolap kuruluğuna atıyorum çekme fln olmuyor kendi kıyafetlerimizide o ayarda atıyorum arçelik marka
Burcuilker1 Meleksahin58 benim makinem Altus kuran kişi hijyen de kurut demişti hiç çekme de olmadı bizde
Rabiul Meleksahin58 Beko kullanıyorum sadece bazı kumaş türleri çekme yapıyor onlarıda atmıyorum az çok anlaşılıyor zaten çekme yapıp yapmayacağı
tomrisinaannesi Meleksahin58 29 Ocak da doğum yaptım ve her şeyi kurutmanın hassas hijyen bebek programına atıyorum kazaklar dahil çekme olmadı
Meleksahin58 Nazlimom ben kendi kıyafetlerimizi günlükte atıyorum şimdiye kadar bitek bitane pijamam çekti oda kumaşından kaynaklı heralde
Melikei29 Ben ütü kuruluğuna attım çekme olmadı diye düşünüyorum hafif nemli çıkanları da evde asıyorum hem kurutma tozlarını falan da almış oluyor
tomrisinaannesi Meleksahin58 38 dakikalık ekspress programda yıkadım bu arada önce makineyi boş çalıştırdım ardından içini iyice sildim yıkama sonrası ekstra durulama yaptım tabii bunları bebek yokken yaptım artık bu kadar ekstraya girmem mümkün olmuyor 🥹
Meleksahin58 Rabiul bı arkadaşım kıyafetlerin etiketindeki kurutmaya atılır veya atılmaz kuralına göre atarsan hiç bişey olmaz dedi öylemi yapsam ozaman 🫣
Rabiul Meleksahin58 ben bu zamana kadar hep attım etikete bakana kadar 2. Postayı atarım 😆😆😆 az çok anlıyorsun ya e bebeğin mazı kıyafetleri çekme yapıyor
Meleksahin58 Rabiul aldığım herşey e bebeğin nerdeyse kurutma makinası yeni olanlar ve henüz doğum yapmamış ilk defa bebek kıyafeti yıkayacak tecrübesiz anneler malesef sizin kadar pratik olamiyabiliyor
Meleksahin58 tomrisinaannesi her seferinde yapmak bence kimseye mümkün olmaz ilkde yapmanız bile güzel bişey 😀
Rabiul Meleksahin58 ben ilk yıkadığımda da aynı şeyi yaptım tecrübeye gerek yok aslında etikete bakarak yapınız o halde 🤷🏼♀️
Yogurtlupilav Meleksahin58 benek kıyafetleri 30-max. 40 derece (kıyafetine göre) yıkadım. İlk doğum öncesi kurutma makinesinde değil evde asarak kurutacağım. Biraz büyüyünce onunkileri de kırırma makinesinde kuruturum.
Meleksahin58 Yogurtlupilav zor olmiyacakmi bu havada kurutmak 😥 kaç haftalık hamilesiniz nezaman basliyacaksiniz yıkamaya
Yogurtlupilav Meleksahin58 kalorifer yandığı için bu havada kurutmak daha kolay olacak aslında. Mayıs ayında doğum yapacağım ona yakın yıkayacağım biraz zor olacak tabi ama 1-2 seferlik bir şey olmaz.
Meleksahin58 Yogurtlupilav iyi bakalım tabiki herkezin kendi tercihi kaç haftalık hamilesiniz sağlıkla kucağıniza alın inşallah 🙏