OznurCamyaran14 İyi akşamlar Hamilelikte ortaya çıkan 3 cmlik miyom sonucun da bebeğin kalbi durur mu 🙁 Başına böyle bir durum gelen var mı?
syldzn OznurCamyaran14 hiç zannetmiyorum 🤲 çünkü kızıma hamileyken 6 cm ile hamile kalıp 15 cm ile doğum yaptım sezaryen oldum çok şükür kızım şuan 38 aylık tekrar hamileyim 23 haftalık bunda da 3 cm 2 tane var hiç büyüme yapmadı başından beri Riskli bir yerde değilse sıkıntı olmuyor sanırım çyle biliyorum. Benim ilki rahim ağzındaydı normal doğumu engellemişti. Bunların biri kese altında biri arkasında ama risk barındırmıyor 🤲 sizin yeri nerde tam olarak doktorunuz ne dedi
Yasmncm OznurCamyaran14 ilk gebeligimde 3 cm miyomla hamillrigi tamamlamistim hiçbir sıkıntı olmamıştı çok mu yakın yerde bebege
ayse5487 OznurCamyaran14 benimde var iki tane miyomum ve büyük baya kalp durmasının bununla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben pıhtılaşmaya baktırdınız mı ya da sağlıklı değilse sperm ondan da olabiliyor çok geçmiş olsun
Parilti007 Arkadaşımın doktoru 4-5i geçmediği sürece miyom risk barındırmaz demişti ama doktorunuza danışın siz bunu yine de
OznurCamyaran14 Yasmncm Yakınlık ile ilgili birşey demedi doktor Bir sıkıntı yaratmaz demişti patoloji sonucumuz da temiz çıktı herşey Miyom kaynaklı mı diye düşündük
Mrvemr3449 Bende miyim var ve 7 cm yani öyle küçükte değil ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu. Ama şu an ikinci gebeliğim 37 haftalık ve sorun olmadı miyomumda rahmin dışındaymış zaten nasibi olan bebek gelir üzülmeyin ♥️
Ceydaaas1 Mrvemr3449 benimde miyomum 4 cm di hamilelikye 7 cm oldu büyüdü ve tam plesantanin arkasında dedi düşük riskin var dedi korkuttu şuan 4 aylık hamileyim çok stresli geçiyor 😭
Gzde_defne OznurCamyaran14 benim de 7 haftalık durmuştu miyomum vardı ama doktorlar sağlıksız gebelik miyomla ilgisi yok dediler benimki baya büyüktü 8 cm di kürtaj sonrası da miyom ameliyatı oldum.gecmiş olsun rabbim yerini doldursun
OznurCamyaran14 Gzde_defne Kürtaj esnasın da miyom alınmıyor demi Operasyon dan 1 hafta sonra kontrole gittiğim de herşey çok güzel miyom görünmüyor dedi
OznurCamyaran14 ayse5487 Pıhtılaşmaya değerini bakılmış kürtaj yapılmadan önce orda değer normal görülüyor Ama sperm ile ilgili bir şey bakılmadı 2 hafta oldu çünkü sonuç dün çıktı o yüzden bi test yaptırmadık henüz
ayse5487 OznurCamyaran14 sperm testi vermenizi öneririm detaylı verin ama DNA hasarına filan baktırın lütfen benim iki tane kaybım var sıkıntı buradaymış
Gzde_defne OznurCamyaran14 yok kürtajla alınabilecek bişey değil o. O zaman sizdeki miyom olmayabilir emin misiniz miyom olduguna benim bekarken de varmış benim gebelikte haberim oldu.
OznurCamyaran14 ayse5487 İlk kayıp olduğu için doktor DNA ve sperm testine gitmenize gerek yok hiç bir sonuç alamazsınız dedi Bidaha bebek düşünmüyoruz ama bu karmaşık durumun içinde biraz korkuyoruz
ayse5487 Ceydaaas1 hiçbişey olmaz bana da sürekli erken doğum olur senin dedi durdu doktor 38 olduk sancı bile yok daha şükür iyi düşün güzel olsun inşallah
Noluyoya Ceydaaas1 plesantanın arkasındaysa neden riskli dediler ki acaba bi doktora daha görünün isterseniz. Benimki tam rahimde keseye de yakın bu kadar korkutmadılar ağrın ve kanaman olursa gel dediler
OznurCamyaran14 Gzde_defne Kadın doğuma gideceğim tekrar Daha önce ki hamilelikde hiç miyom dan bahsedilmemişti