Byznrcok95 Sonyaazz ben avakado üstüne muzu ezip fındık kırıp bal yada pekmez döküyorum tadını öyle çok sevdim sade bende zor yiyorum.
Gzde4507 Sonyaazz isterseniz kefir 1 yerli muz yarım avokado koyup çekin o şekilde için az bal da koyabilrisniz. Tadı çok güzel oluyor yiyemiyorsanız eğer. Bn genelde böyle yapıyorum (bal koymuyorum muz yetiyor). Bazen ezip zeytinyağı karabiber tuz kpyup labne ile gevrek ekmk ile yiyorum bademde çırpılmış yumurtada koyuyorum. Yada domates salatalık avokado dilimleyip üzerine limon tuz zeytinyağı dökün salata gibi kahvaltıda yiyin
sehnazz000 Sonyaazz labne ve yumurtayla bende limonlu yiyemiyorum midem almıyor 😁 ama yumurtanın tadından dolayı kolay yeniyor
Sonyaazz Hepinize teşekkür ederim kızlar sabah kahvaltı tariflerinizi deneyeceğim bakalım umarım severim 🌸🤭
Sutkokusu Sonyaazz Muz ve avakado başka türlü asla tüketemiyorum ☺️ ikisi ezip birbirine karıştırıyorum birazda üstüne ceviz avakado tadı muzdan dolayı çok hafif geliyor 😍 limon tuz yağ falan imkansız tüketemedim :/
Sonyaazz DuruDefne_mommy evet canım kahvaltıda peyniri ve domatesle yedim yani evet tadı anlaşılmıyor ama şimdi ben içinde avokado olduğunu biliyorum ya yerken görmen lazım 🤭🤭 Bir de şey bu ballı cevizli yapıyorlarmış ya muzlu onu da deneyeceğim ayriyeten yumurta ile de deneyeceğim
Talentedmom Sonyaazz hiç sevmeyen biri olarak küçük küçük doğruyorum üzerine zeytinyağı limon kekik tuz karabiber ve ceviz ekliyorum he bir de yoğurtun içine katın yumuşak olsun blendır yapın öyle de diyorum
elifbsraaa1 Sonyaazz canım ben ezmeden küçük küçük dilimleyip üzerine zeytinyağı limon döküyorum birde cevizi kırıklayıp koyuyorum ezme olarak sevmedim bu şekilde iyi oluyor. Birde geçen gün teyzem sade avokadonun üzerine bal döktü yedirdi garip bi şekilde hoşuma gitti onu deneyebilirsin 🙈
Tugceelanaz Duygu23 Hamileyim evet , içeriğini oku çok faydalı . Zaten biraz üstüne serpiyorum tadı tuzu yok 😅 ya da ben almıyorum tadını.
Arzu19988 Nette o kadar guzel tarifler varki deneye bilirsin canim Bende gecen actim baktim.avakadolarim olgunlassin denicem🤣
ibcmom Sonyaazz hic bi sekilde güzel olmuyo bence😂 ben normal dilim yapıp limonlayıp cok cignemeden yutuyorum 😂
H2001e Sonyaazz ay ben çok seviyorum ya eşimde çok sever sabahları limon zeytinyağı labne tuz avokadoyu ezip yiyoruz kızarmış ekmeğin üstünde de çok güzel oluyor sürünce biz yararlı olduğu için zorla yiyenlerden değil gerçekten beğendiğimiz için yiyoruz siz de deneyin derim böyle biz de bu tarifle sevdik çünkü ☺️
Ozgekiz Sonyaazz 1.tarif: -tuz -limon -sarimsak -zeytinyagi 2.tarif: -tuz -pul biber -sarimsak -zeytinyagi -labne -istersen limon 3.tarif: -tuz -limon -sarimsak -zeytinyagi -aci biber salçası -ceviz -susam Ekmekustu, çok severim bu tarifleri🥰