Ecrinlina_11 Haftaya cumada ben doğuracam ve tüplerimi baglatmayi düşünüyorum sezaryen doğumunuz nasıl oldu ben bu sefer epidural istiyorum ama çok da korkuyorum bana da fikir verir misiniz?
Fatmasari Ecrinlina_11 hepsi epidural oldular benim. Katater beni zorladı canımı acıttı kimisi hiç hissetmemis ama ben yatarken çok rahatsız ediyordu
Mervecimmm Fatmasari yaşım 36 olacak yakında uygundur sanırım. Eşimle konuştuk ama net bir karara bağlamadık onay verir gibi duruyor. Düşünüyorum ben de
Fatmasari Mervecimmm doktora hastaneye de bağlı sanırım ama yasinizdan dolayı bağlarlar diye dusunuyorum
deletedmom43191 Fatmasari merhabalar 🥰 benimde üçüncü dogumum olacak hamilelik iyi fakat son zamana geldiğim için biraz agirlasma hareketlerimde kısıtlama var 😒😒
Fatmasari Mervecimmm evet sezeryan doğum anında yapılıyor. Dilerseniz sonrada kapalı ameliyatla da yapılıyor. Benim doğumda tuplerim baglanicak nasipse
Mervecimmm Fatmasari evet zaten orası çok düşündürüyor. Ya sonra pişman olursam diyorum. Karar veremiyorum