Arzu1954 Melisafurkann bugün arada girip çıkan kaşık sancıları başladı 3 gündür ovulasyon yapıyordum hep pik gösteriyordu ama hamilelik testi negatifti bugün dongunun 35. Günü şüpheli ilişkiden 12. Gün oluyor aklıma geldi yapıyım dedim adet olmiyınca oda bu şekilde şüpheli çıktı ikincisini yaptım oda aynı çizgiler yanyana çıktı hep
Melisafurkann Arzu1954 bence hamilesindir inşallahhh rabbim bu ayların hürmetine ramazana iki canla girmeyi nasip etsin inşallah bizlere ❤️
Arzu1954 Melisafurkann ay inşallah rabbim istiyen herkese nasip etsin yarın tekrar yapılan ilk idrarla bakalım haber veririm sizlere bu ay çok dua ettim olmasaydı aşılama yapacaktım
Arzu1954 Akseec elimde bu testlerden var başka test yok yarın ancak ama 2 testte mi bozuk anlamadım bende
Akseec Arzu1954 canim bazen insanlar 8 tane test aliyor 8’i de bozuk cikiyor ben cok yalanci pozitif ve bozuk testlerle umitlendigim icin teyit et derim insan çok üzülüyor insallah dogrudur ama bence bi tane predictor al yarin varsa onda da cikar kan verir netlestirirsin insallah vardir🤲🏻
Ftsss777 Arzu1954 ben de bu markanın erken gebelik testini kullandım doğru sonuç verdi hemde çok beklemeden saniyeler içinde diyebilirim. 5li paket almıştım. Test bozuk olsa tek çizgide çıkmazdı
Arzu1954 Akseec 3 günde 6 test yaptım aynı paketten onlarda dümdüz bişey çıkmamıştı net tek çizgi taki bugün yaptım böyle çıktı
Arzu1954 Akseec bende yalancı pozitif çok gördüm ama böylesiyle ilk defa karşılaştım bu markada güvenilir diyorlar ama bakalım
yasen1 Yalancı pozitife benzemiyor bu marka bide sanmam ben yalancı çıkartsın ama işte yanyana olması şüphede bırakıyor insani sabah ilk idrarla tekrar yapın bu markadan hayırlı güzel haberler verirsiniz bize de inşallah hamilesinizdiir
Busetacir Arzu1954 ben bu testte hiç hata görmedim kendi deneyimlerimde. Gebe değilsem kuruma çizgisi falan çıkmadı, gebeysem de 2 çizgi gördüm, betam artınc daha koyu çizgi gördüm
yesildeniz_ Arzu1954 inşallah hamilesinizdir ama test bozuk sanki ya. Ben de kullandım bundan yanlış sonuç vermiyor ama çizgilerin arası bu kadar az değildi