Fdle Annekuzusu06666 ayy gördü mü bebeği süper o zaman diğer gittiğinde alır kalp atışını da ya bir sorun olmaz Allah’ın izniyle
Bilgeyuce88 rabiayy yok malesef salı günü gittim tam 6 haftalık ti kese ve yolk kesede oluşmuş dedi 15 gün sonra gel dedi bakalım ayın 5 ne randevu aldım inşallah sağlıkla kucağımıza aliriz
aysegull28 Fdle 6 haftalık ama sata göre 7 haftalık dedi doktorum bugün kontrole gittim çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik
Fdle Annekuzusu06666 bir sorun yoktur eminim ki ama tabiki git için rahat etsin bana da haber ver bende salı gideceğim ahh şu salı hayırlısıyla bi gelseydi 😔
Kardelenuysal Fdle benim bugün 5+6 kalp atışı da duyuldu herkes erken dedi keseyi anca görürsün dedi ama 10 gün önce kese bugün kalp atışını duyduk doktorumda bhcg bile bakmadı hiç
Fdle Kardelenuysal kızımda da ben erken duymuştum her gebelik kendine özeldir aynı anneden babadan bile olsa kızımı çok erken duydum şuan bunu mesela duymadım.
Kardelenuysal Mom_06 doktorum bakmadı hiç. İlk öğrendiğimde bakacaktı kese oluştuğu için gerek duymadı
Kardelenuysal Mom_06 hatta 6+2 gibi görünüyor dedi birkaç gğn önden gidiyor dedi. Çok zor geçiyor yiyemiyorum yediklerimi çıkarıyorum. İçim dışım domates oldu😂 serum takalım dedi ayakta duramıyorum artık