Allyya Merveoppp benimde 2. Ayda tuttu çok şükür stres yapmayın rahat olun hayırlısı olsun inşAllah 8 haftalık hamileyim şuan🥰♥️
Merveoppp Allyya ay gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 💝 süreç nasıldı sizin yumurta boylarınız kaç mmdi acaba
Ayfersalih28 Allyya hayirli olsun,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip olsun ,sağlıklı sıhhatli gecsin doğuma kadar doğum da kolaylıkla doğsun İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merveoppp Ayfersalih28 insallah ya amin aminnnn ama benim hiç sabrim yok 28 şubata kadar beklemem lazım nasıl beklicem bilmiyorum 🥹
Allyya Ayfersalih28 bende siz gibi korkudan yapmak istemiyordum çıkmaz diye çok şükür Allah nasip etsin inşallah ♥️
Ayfersalih28 Allyya evde testim yoktu havada kotu olunca gidip almadim Bugun gidebilirsem alacağım testi
Ayfersalih28 Merveoppp evde testim yok hava kötü diye gidip test almadim Bekliyorum korkuyla adet olmam inşallah
Merveoppp Ayfersalih28 aynı sürekli kasiklarımda bir ağrı var gibi ama gaz sancısı. Ne zaman geçmiş olur acaba ya 😔 dün afedersin ama ilişki esnasında çok fazla canım yandı