Mercan0652 ozgeozz 12 ile 5 arası sanciniz az mı oldu yani dayanilmaz olmadı mı çabuk açılma olmuş senin ya ne güzel.
ozgeozz _umudumvar_01_ volkan serhat dede. Doktor doğum ücreti 70 bin hastane ücreti 34 bin suda doğum ücreti 13 bin
_umudumvar_01_ ozgeozz siz bu ücretlerin hepsini verdiniz yani değil mi bide mesela hamilelik boyunca orda muayene olmak gerekmiyordur değil mi başka şehir de oturduğum için gidip gelemem tabi İzmire yada Yusuf beyin olduğu yere
ozgeozz _umudumvar_01_ evet verdim. muayene gidiyorsunuz aylık yada 2 haftada bir muayene oluyor şuan muayene ücreti 5 bin
_umudumvar_01_ ozgeozz anladım teşekkürler ☺️ rabbim kısmet eder de ikinci çocuk olursa kesin suda yapıcam inşallah 🤲🏻
Mftmat Maşallah, sağlıkla büyütürsünüz inşallah . Suda doğum olduğu için herhangi bir kesi ya da dikiş oldu mu merak ettim
vaveylamom ozgeozz hayırlı olsun 🧿hazırlık sürecinde neler yaptınız, yogaya kaçıncı ay başladınız mesela. Müsait vaktinizde detaylandırır mısınız 🌸
ozgeozz vaveylamom teşekkür ederim 🌸 20. Haftadan itibaren yogaya başladım sürekli hareket halindeydim sürekli yürüyordum evde ekstra olarak da pilates topunda yoga da yaptığımız hareketleri yapıyordum
Lavin97 ozgeozz hikayeniz ne guzel Allah banada boyle kolay dogum nasib etsin bende Yusuf hoca takipliyim Insallah suda dogum yapmayi dusunuyorum sorun olmazsa🥹🙏🏻
Yildiizr Lavin97 merhaba, ben de Yusuf hocaya gitmeyi düşünüyorum doğum için. Ücretleri kınuştunuz mu acaba? Suda doğum/normal doğum ücretleri ne kadar