Mor-kelebek deletedmom43191 daha bugün bir ton market eşyası taşıdım enfeksiyon başlayanca umudu kesmiştim bu aydan 😢😢
Mor-kelebek deletedmom43191 hiç sabırlı değilim ya inşallah durabilirim söylemeden bir evladım var çok şükür bir kürtaj oldum ama hepsi bambaşka duyguymus
Mor-kelebek deletedmom43191 öyleymiş gerçekten karnım kıpır kıpır oldu şimdiden tek belirtim yumurtlama çatlama zamanı çok göğüs hassasiyetm vardı birde bir haftadır bel ağrısı fıtık olduğu için onemsemistm ondandr diyordum 😢
Mor-kelebek Melisafurkann rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸 kandil günü de her akşamda hep duam buydu 🌸 inşallah sağlıklı ilerler bakalım
deletedmom43191 Mor-kelebek 🥰🥰🥰 bundan sonra dikkat et ani hareket yapma bi yerlere uzanma çok iş yapma ağır kaldırma ilk zamanlar bol bol yat bosver ev işi dursun şuanda hayalin mercimeğin daha önemli 🥰🥰🥰 kendine çok dikkat et
Mor-kelebek deletedmom43191 çok teşekkür ederim gerçekten bu form iyi ki var hiç tanımadığım insanların sevincine ortak olurken şimdi benim sevincime ortak oluyor Allah herkesten razı olsun 🌸🌸
miroscumm Merve8155 yumurtlamadan sonra 7. Gunde hemde kaset testte görünmesi çokkkkk zor yalancı olabilir birkaç gün bekleyip erken gebelik testi yapın bence
miroscumm Mor-kelebek ay canım sen hamile misin benim test yaptığım zamanlarda konuşmuştuk hatırlıyorum seni hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥹❤️
Mor-kelebek miroscumm evet canım tesadüfen kan verdim enfeksiyon vardı antibiyotik başlayacaktım şüphem var diyince o zaman önce bir beta isteyelim dedi 6 gün var daha bata 😢🌸
miroscumm Mor-kelebek çok sevindim çok bence beta değerinde güzel daha 6 gun varmış sağlıkla gelsin bebiş 🥰
Mor-kelebek miroscumm inşallah canım inşallah rabbimde biliyor ya çok istedim yarama derman olacak inşallah bir kaybım var yerine koymak asla değil ama onun acısını bir nebze ya unutturur inşallah
Mor-kelebek etkafa amin amin inşallah canım tez zamanda güzel haberler alalım burada inşallah hepinizden 😢
Mor-kelebek Kivircik01 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🌸 inşallah sağlıklı ilerler bu sefer 🌸