Mor-kelebek Merve8155 kan vermedim dimi canım sen unutuyorum kusura bakma bu ara kafam karışık herkesle konuşuyorum unuttum
deletedmom43191 Merve8155 bu marka ile 38+5 gebeyim idrar damlattigim anda direk belirdi 7 haftalikti o zaman bebek 🙈🙈🙈 biraz geç ogrenmistim de
deletedmom43191 Merve8155 😒😒😒 olsun nasip rabbim sana en yakın zamanda en güzel gebeligi yaşatsın inşallah
Mor-kelebek @Meridaily @deletedmom43191 @Merve8155 @Melisafurkann @ppmerlina Kizlarrr ben yanlış görmüyorum dimi nolur dogruyuu söyleyin var dimi 😢😢😢
miroscumm Mor-kelebek ay canım sen hamile misin benim test yaptığım zamanlarda konuşmuştuk hatırlıyorum seni hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥹❤️
Meridaily Mor-kelebek ayyy kuzumm yaaa çok şükür Allahımm o kadar mutlu oldum ki😍 gözünaydın kuzum benim sağlıcakla gelsin inşallah 🥹🤲🏻❤️
Mor-kelebek deletedmom43191 oyy Allah’ım çok şükür yarabbim 😢 inşallah kimyasala falan dönmez daha bata 6 var sevinmeye korkuyorum elim ayağım titriyor 😢
deletedmom43191 Mor-kelebek 🥰🥰 rabbimin izniyle sağlıklıdır kendini üzme strese sokma hayırlısıyla sağlığıyla gelsin minik mercimeğin🥰🥰🥰🥰
Mor-kelebek deletedmom43191 inşallah canım dua edin nolur iki kimyasal bir kalp durması kurtajim var değer de düşük çıkınca iyice strest oldum kaset testte de hiç çıkmadı silik hayalet çizgi bile yoktu 😢
Mor-kelebek Melisafurkann çok teşekkür ederim canım şoktayım ya eşime bile nasıl soylicem bilmiyorum bir kaç gun beklesem mi
deletedmom43191 Mor-kelebek rabbim gönlüne göre versin 🥰🥰🥰🥰 bol bol dinlen canım iyi tutunsun bebiş🙈🙈🙈
deletedmom43191 Mor-kelebek 1 kere daha kan ver 60 ve üzeri çıkarsa sağlıklıdır anlamına gelir ve söylersin tabi 🥰🥰 hatta supriz yap bir kutuya çubuk test ve patik koy ver 🥹🥹🥹
Melisafurkann Mor-kelebek ayyy söyle neden bekliyorsun yada test al 2 gün sonra tekrar yap belirtin yoktu demi bak bende umutlandım şimdiii 🥹 duygulandımmm beraber beklemiştik
Mor-kelebek deletedmom43191 daha bugün bir ton market eşyası taşıdım enfeksiyon başlayanca umudu kesmiştim bu aydan 😢😢
Mor-kelebek deletedmom43191 hiç sabırlı değilim ya inşallah durabilirim söylemeden bir evladım var çok şükür bir kürtaj oldum ama hepsi bambaşka duyguymus
Mor-kelebek Melisafurkann rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸 kandil günü de her akşamda hep duam buydu 🌸 inşallah sağlıklı ilerler bakalım