mucizemom8 Duru27 daha yeni evliymissin♥️ bence bir yıl iki aylık evliyken hamile kaldım soğan kürünü hiç denedin mi ben onu yapmıştım yaptığım ay hamile kaldım 😇
mucizemom8 Duru27 stres den de gecikmiş olabilir canım eğer softec de silik çizgi girdiysen o yalancı değildir inşallah güzel haberler alırsın ♥️🙏 olacaktır inşallah vakti zamanı vardır ben artık öyle düşünüyorum ne kadar stres yaparsak o kadar kendimize yapıyoruz
Brcntrs Duru27 canım her kürü deneme derim ben sana , çünkü ne sıkıntın var bilmiyorsun önce bi doktora gözük , mesela kist filan varsa soğan kürü hiç gelmiyor büyütüyor onları benim doktorum çok kızmıştı her okudunuz kürü yapmayın diye
Brcntrs Duru27 aslında silik çıkması var demektir , acaba kimyasal gebeliğemi döndü bi kan verseydiniz anlardınız aslında , belirtilerinizde o doğrultuda
Brcntrs Duru27 canım 1 yıl denedik olmayınca hemen doktora gittim , 6 ay ilaçla tedavi gördüm ol adı aşılama yaptık tutmadı bu 3. Tüp bebeğim
Duru27 Brcntrs İnşallah Sağlıkla Kucağına Alırsın Canım Rabbim İsteyen Hasretini Çeken Herkese Nasip Etsin İnşallah 🥹
mucizemom8 Duru27 aslın da kimyasal da olabilir bence bekleme çünkü kimyasal da değer çabuk düşüyor benim ilk 17 geldi beta iki gün sonra 4.3 düşmüştü vakit geçince anlayamasin canım beta sıfırlanırsa
Brcntrs mucizemom8 benimki tüp bebek olduğu için , ben birsürü ilaç kullanıyorum canım o yüzden kanama bizde zor olur ilaç bırakınca oluyor ancak , ama pozitif düşüncen için teşekkür ederim inşallah öyledir
mucizemom8 Brcntrs bilmiyordum canım inşallah güzel sonuçlar alırsın rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲
Brcntrs Duru27 doktora gitmeni tavsiye ederim canım , bende sorun varmış çıktı o yüzdenn olmuyor , lütfen zamanında doktora gidin sonra geç oluyor
Duru27 Ay birde bir eltim düşman başına canımı öyle bir yaktı ki hamile olduğunu öğrendi geldi gitti beninle dalga geçer gibi konuştu zehirli guatr çıktı düşük yaptı
Brcntrs tugceguler bazen testlere güven olmuyor canım , hala adet olmadıysan sağlık ocağında bi test ver derim kesin sonuç
mucizemom8 Duru27 kimyasala gebelik kese vs oluşmadan oluşma aşamasında da tutunamadan düşüyor demişti doktorum bana bu herkes yaşayabilir demişti benim de iki defa oldu bir ovulasyon takibi yaptığım da ikinci de mayıs ayında adet den on gün sonra kasık ağrısı ve tekrar kanamam olunca acile gittim orda beta bakıldı 17 gelmişti doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi iki gün sonra 4.3 düşmüştü bazen olabiliyor kimyasal gebelik ve oda idrar testinde pozitife veriyor
Duru27 Brcntrs doktora gittim hep folik asit yazdı sadece hiçbir şey yok dedi banayaşın küçük ondan olmuyor olabilir dedi stres önemli dedi