HeyYou aysetcdmr_ doktor erkek gibi demişti geçen kontrolde ama emin değilşm demişti biz de erkeğe hazırladık gibi bakalımm :)
Biranneikibebe Merhaba 22 Ağustos görünüyor doğum 13+3 cumartesi günü doktorum %80 kız dedi 🩷🌸 aslında hareket ediyor bacak aradı falan gösteriyor ama neden kesin diyemedi bilemiyorum sağlıklı olsun da bekliyoruz heyecanla ☺️
aysetcdmr_ Biranneikibebe bazen emin olmak için biraz daha bekliyor doktorlar çünkü sonradan yanlış görmüş olabiliyorlar o yüzden kesin dememiştir bizim 16. Hafta da öğrendik cinsiyeti yüzde yüz kesin erkek dedi ama ben acaba yine de değişir mi diye tereddütte kalıyorum çünkü çevremde son anda değişen bile var
Edamurat58 16 haftalık olduk bizde bugünn 🫠 temmuz sonu ağustos başı hesapladım bi doktor 4 ağustos demişti benimde doğum günüm o gün 🥹 sezeryan vs olursa herhalde daha erken oluyo hayırlısıyla kavuşalım hepimiz
aysetcdmr_ Edamurat58 amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım aynıyız bende 16 haftalık hamileyim bana da 6-7 ağustos demişti doktor geçen gittiğimde 3 ağustos görünüyordu ultrason da bilmiyorum bakalım kaçı olacak 😄
Biranneikibebe aysetcdmr_ evet bende burada sık karşılaştım cinsiyet tahmini değişenlerle, oğlumda 12. Haftada kesin cinsiyet öğrenmiştik değişmemişti
Tgbkts aysetcdmr_ biz cinsiyet öğrendiikk bugün benimde 5 agustos ama tansiyondan dolayi buyuk ihtimalle temmuz sonunda olmasi gerekecek 🥺🥺🥺 2. Oglusum geliyoo 🥰
avucundaopucuk 12+1 şuanda ağustos sonu olucak büyük ihtimalle doktor kız gibi dedi cinsiyetine ama hazırlık yapmıyoruz daha 16. Haftayı bekliyoruz 🥰