Hatice_11 Kızlar dün gece 00.36 da ilişki oldu bu gün de pik sizce bu günü değerlendirim mi yoksa diğer gün yapmam daha mı iyi olur dün gece yaptığım bu günü de kapsıyor diye biliyorum . 24 saat te bir sperm kendini yeniliyor diye okumuştum ama kafam karıştı
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 canım seninki pik oldumu erken olmuş bu ay sanki ben daha göremedim yumurtlamayı
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn yarın olucak gibi anlamadım ki 32 günde bir regl oluyorum ama test yapınca bak 14. Gün pik olmus olucak demekki 28e düşücek döngüm. Sen görmediysen haftaya görürsün canım
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 Ben normalde 17. gün olursam pazar günü olmam gerekiyor Diğer ay 17. gün olmuştum Ama normalde bu kadar uzun sürmüyordu 15. gün falan oluyordum Düşük yaptıktan sonra döngüm 35 güne çıktı haliyle yumurtlama da geç oluyor
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 canım sen pik gördünmü ben bugğn gördüm 17. Gün ama bnde hiç belirti yok normalde yumurtlama günümde uzayan şeffaf akıntı olurdu bugün hiçbişey yok normalmi