idid9393 Benim de bat 19, dün 17 şubatta 34.02 ile öğrendim, doktorum kimyasaldır o dedi adet olmamışken henüz, 22 şubatı bekle regl olmazsan öyle bakalım dedi, ama burdakileri okuyunca çok umutlandım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz🙏🏻🙏🏻🥹
Ogut1996 idid9393 sürekli duyduğum şeyler doktorlara kulak vermeyin hep kötü konuşuyorlar beklemekten başka çare yok maalesef 🥹 güzel haberler almak nasip olsun inşallah 🌿
GULLMOMMY GULLMOMMY Ogut1996 banada dua et cnm bende bu ay düşünüyorum kurtajda. 1 adet dedi ben iki adetten sonra bekledim inşallah güzel sonuç alirim
Fatma_cay14 11 Şubat 4.83 12 Şubat 8.13 13 Şubat 12 16 Şubat 36 18 Şubat 116 çıktı 35 günde bır döngüm var son adet tarıhı 13 Ocak 17 şubatta tahmını gelecek adet tarıhıydı ama olmadım bakalım hayırlısıyla alalım ınsallah kucağımıza sağ sağlım bana geçen gıttıgımde doktor dış gebelik Olabılır az artıyor demıstı bırden fırladı
Ogut1996 Esmasin amin inşallah canım burda doğumumuza şukadar kaldı diye paylaşımlar yaparız inşallah 🥹♥️
Mirhas33 Hizliveofkeli merhaba bende dün beta 20 ile öğrendim adetim 2 gün gecikince siz geçmişmiydi değeriöiz aynı gibi öğrenmişiz korkuyorum bende
Hizliveofkeli Mirhas33 merhaba. Önemli olan artışın iyi olması. Ne zaman döllendiğini bilemeyiz belki de geç yumurtladınız. Benim adetlerim düzensiz. O yüzden geçmiş miydi geçmemiş miydi bilmiyorum