thingma deletedmom43191 Evet fiyat farkı var tabii olmaz olur mu, eşim de sizin gibi düşünüyo para kopartmak için diyolar dedi
deletedmom43191 thingma heh aynen öyle fiyat farkı almak için pislik o yuzden kurbanlık koyun muamelesi yapıyor uyanık salağa bak bir bahane bulup seni zorlarsa sen kanma doktora
thingma Elfelf475 Peki suni sancı çekilebilir bişi mi? Çoğu insan çok kötü şeyler söylüyor suni sancıyla ilgili… Doktorum suniye de okay veriyo ama sonra inmezse sen zorlanırsın hiç uğraşmayalım diye sezaryen diyor.
Elfelf475 thingma benim acı eşiğim yüksek aslında ama sancının sunisi de normali de zordur. İçinden canlı 3 kilo bir şey çıkacak sonuçta en az. Doğru nefes egzersizlerini öğrenmek şart doğum olayında. Siz sakin olmadıkça sezaryen de zor normal de. Sizin sakin olmanız kendinize güvenmeniz şart
thingma KumpirsMom Yuh… şaka gibi ya bizim canımızı kimse düşünmüyor. Sezaryen majör bi abdominal ameliyat sonuçta… onlar için kolay olabilir ama kadın için çok zor olduğuna eminim. Ama sizinki en azından ilk gördüğünde söylemiş. Benimki vajinalciydi
thingma momkrm19 Bakalım artık kendimi bebişime ve Allah’a teslim etmiş durumdayım en güzel nasıl kavuşacaksak öyle olsun diyorum 🙏🏻🥹
thingma ilgin22 Çatım müsait ama üst taraftaki kemik biraz basık olduğu için bebeğin kafasının inmesini engelliyor olabilir dedi, o da çok emin değil ultrasona girmeden eliye muayene etti inmiş gibi dedi sonra ultrasonda aşağıda değil dedi. Karnım da baya düştü inanır mısınız ben kesin kanaldadır diye düşünmüştüm. En sağlıklısı neyse o olsun inşallah 🩷🙏🏻
ilgin22 thingma dediğim gibi acilmaniz olmaz suyunuz gelir hiç zorlamayın derim tecrübe ile sabit sonrasi kotu geçiyor çünkü birde ilk doğum olunca 🥹
Ngsngetnsgng thingma başka bir doktora gitmenizi öneririm genelde Doktorlar normal için destekler gebeyi bilemedim bn ilkinde normal yaptım ikinciyi sezeryanla istiyorum dediğimde doktorum güzel güzel konuşup anlatıp ikna etmişti niye bir doktor bu kadar sezeryan önerir ki
thingma Ngsngetnsgng Sizin doktor devlette mi acaba? Genelde devlettekiler son ana kadar çok anormal bişi olmadığı sürece vajinal doğum destekliyolar
Granit thingma kolaylarına geldiğini düşünüyorum. Eğer bebek iri doğarsa ki irilikten bahsi 3500 kilo ,çatın dar olduğu için omzunu kırarak çıkarmak zorunda kalırım ya da çok fazla epizyo açarım sezeryandan farkın kalmaz dedi. Yarın kontrolüm var umudum yok bebeğin sağlığı söz konusu olunca ne derse yapacağım mecbur. 38. Haftada doktor da değiştirmek istemiyor insan. Allah korusun bir şey olursa doktor demişti ben ısrar ettim olacak. İnsanı gerçekten çok ama çok arada bırakıyorlar
thingma Granit 3500 gram kesinlikle iri bebek sayılmıyo benim annem 150 boyunda 3600 53 cm ben doğmuşum düşünün. Epizyo olmuş tabii ki ama ne bi kırık ne bi çıkık.
thingma Elfelf475 Ya tabii ki gaz sancısı bile insanı ne biçim yapıyo doğum sancısı mutlaka fazladır. Bazısı suni sancı çekeceğinize gidin sezaryen olun diyo ondan sordum size de
Granit thingma işte bana da o saçma geliyor 4 kilo dese gene anlayacağım ama 3500 kilo üzerini normal doğumda çıkaramam omzunu kırmam gerek diyip durdu 🤷🏻♀️ böyle diyince de insan bebeğinin bile bile omzunun kırılmasını istemiyor
Elfelf475 thingma sezaryen sonrası o ameliyat sizinle ömür boyu gidiyor normal doğum sonrası maksimum bir ay yatarsınız ki ben iki doğumda da yatmadan direk rahat rahat her şeyimi yaptım. Dikiş olsa bile normal doğumda daha hızlı toplamış olmak avantaj.
tugcebaby1 Bulundugunuz şehirde şehir hastanesi varsa muayene gidin bakalım onlar ne diyecek kesinlikle ameliyat olmayı hemen kabul etmeyın ameliyata girdikçe daha fazla para alıyorlar inanın ki
thingma Elfelf475 her ne kadar zor geçse de sancılı geçse de dediğiniz gibi ameliyatla bir olur mu mümkün değil
thingma Granit Allah korusun kim ister ki ya, inşallah öyle şeylere hiç gerek kalmadan çok sağlıklı bi şekilde doğar, ne zaman belli olacak doğum şekliniz?
Hashasbirey thingma sonuçta doktor ilk defa doğum yaptırmıyor. Sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından sezaryenı uygun görmüş. Vajinal doğum en doğal süreç olsa da komplikasyonları fazla olan bi doğum çeşidi.
thingma Hashasbirey Sezaryenin komplikasyonları çok daha fazla bence ve çok daha zor, tabii ki önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı, zaten öncesinde de yazdığım gibi hiçbi doğum şekli için “asla” kelimesini kullanmam 🙏🏻
FtmaGlr thingma Doğum paketi almanız hiç önemli değil ekstra ücret verilerek ya da aynı ücretle farklı hekime gidebiliyorsunuz, benim de doğum paketim var, ve doktor değiştirdim, burada doğum söz konusu anne adayının stresli olmaması gerek
thingma FtmaGlr Siz de buna benzer bişi mi yaşamıştınız değiştirdiğinizde? 1 hafta ya da daha az var 40. Haftadayım çok riskli olmaz mı bilemiyorum kafam çok karıştı
Elfelf475 thingma hayırlısı olsun hakkınızda inşallah. Olumlu düşünmekte be kendinize güvenmekte fayda var
Hashasbirey thingma vajinal ve sezaryenin endikasyonlarini kıyaslamaya gerek yok. O yüzden doktorun size uygun gördüğünü tercih etmek iyi olacaktır. Bi özel eğitim öğretmeni olarak vajinal doğum endikasyonlari sonucu cocugu engelli olan çok anne tanıdım. Size ve bebeğinize iyi gelecek olanı, kolaylikla yaşamanızı dilerim. Dogumunuz su gibi geçsin 🙏