Kızlar selam, bugün doktor randevum vardı kendisinin bugüne kadar vajinal doğumu savunduğunu düşünüyodum ama sezaryenci bence. 40+1’im, bebeğin kafası aşağıda ama kanalda değil, kanala sokmak için ne yapabilirim pilates topu hareketi yapıyorum hurma vs diyorum egzersizle uğraşma kesip alalım diyor gülüyor. Bence en mantıklı ve komplikasyonsuz doğum planlı sezaryendir diyor. Ama bugüne kadar hiç böyle konuşmamıştı. Çatım müsait vajinale, sadece pubic kemiğim biraz basık olduğu için sezaryene yönlendirmek istiyor. Suni sancı çekeceksin boşuna 10-12 saat sonra acil sezaryene giricez diyor nasıl bu kadar emin oluyo bilemiyorum. Belki suniyle bebek kanala girecek ve rahatça çıkacak? Vakumla almak durumunda da kalabilirim vs vs diyo ama bebek 3700 boyu 53 cm ben 165’im çatım uygun anormal bi durum yok. Anlamadım ben neden bu kadar sezaryene yöneltmeye çalıştığını.. nst çeken ebe de biz neler doğurtuyoruz bence çok da takılma falan dedi. Bebeğimin de kendimin de sağlığını önemsiyorum hiçbir doğum yöntemi için asla demem sezaryense sezaryen vajinalse vajinal ama doktorun son anda böyle şeyler demesi canımı sıktı. Var mı aranızda böyle bişi yaşayan?