Mavileyla Çatlamalar için önereceğiniz bir krem, losyon vs. Var mı? Karnım değil ama göğüslerim çok kaşınıyor ve kanıyor artık.
Bestecanyurdu Mavileyla ben eczanede çalışıyorum 10 yıldır şu anda 2 aylık hamileyim lierac öneriyordum hamile kalmadan hastalarıma bu yıla kadar ve kendim de lierac kullanıyorum çok memnunum
Duru03 Mavileyla ben bebek yağı kullanıyorum göbeğim değil ama sağ göğsüm ve sağ bacağımda küçücük çatlak oluştu bebek yağının yanında vazelin kullanmaya başladım hergün kullanıyorum 2 ürünü henüz yok çatlağım 32+3üm
Ilkannelik Mavileyla bebeyagi kullanabilirsin. Aklına geldikçe sür. Bunun dışında hindistan cevizi Tatlı badem yağı Susam yağı Vazelin kakao yagi Hesi olur sonucta amaç göğüsleri rahatlatmak 😉
PinarOmurAvcioglu Mavileyla ben hem Lierac aldim hemde Bio oil.Kullanim kolayligi olarak Lierac tabiki cunku jel yapida.Fakat ben yinede Bio oil kullanmaya devam ediyorum.Birde sutyen kullanmakta gogusleri inanilmaz kasindiriyor 😊 Ben takmiyorum oyuzden 👍🏼
Mom_O Bestecanyurdu Pki şey diyolar çatlaklar kırmızıyken de kullanılan bi krem varmış sanırım.Yani çatladıktan sonra geçiriyomuş beyaz kalmasını emgelliyomuş diye duydum.Öyle bi kreö var mı yoksa biraz uydurmasyon mu🤔
A1907 Bestezdemir canım bende 30 haftalıgım hiç çatlagım yok diye seviniyordum ama bgn annem farketti resmen popomda camasırımın altı harita gibi cizgi cizgi olmus. Farketmemiştim bence hemem bi kontrol edin. Cogu kişide oldugunu duyduö valahi
HazelBaskal Mavileyla tuylenme yapiyor evet ama dogumdan sonra dokuluyormus 27+5deyim ilk badem yagi kullandim tuylendi gbi geldi gobegim vazeline gectim o da kasinti yapti bende nedense simdi bebek yagi kullaniyorum henuz catlak yok ama ilerde ne olur bilemiyorm🙈😀
ozgesoy28 Mavileyla o yüzden acı badem yağı al canım ben acı badem yağı kullanıyorum hiç çatlak yok ve tüylenme felan da yok gayet aynı
Mavileyla HazelBaskal kafam allak bullak oldu en çok korktuğum şey çatlamak ))) önüme ne gelse denicem artik herhalde ) bio oil iyi diyorlar ama bilmiyorum )
ozgesoy28 HazelBaskal acı badem yağı kullan sende canım tüy kıl hiç bsey yok acı badem yağı olduğu için
HazelBaskal Mavileyla korkuyoruz ama vucut yapisiyla alakali sanirim her seyi deneyip catlayan da var hic bir sey yapmadan catlamayanda🤷ablam uc cocuk dogurdu bir tane catlagi yok kardesmin bir cocukta her yeri catladi🙈
Smilena Mavileyla esneklik saglayan nemlendiriciler kullanirsan sknti yasamazsin neutrogena visibly renew esneklik saglayan krem kullanabilirsin 35 haftadayim benmde catlagim olmadi 😇
HazelBaskal Mavileyla olur aslinda bebek yagi disinda badem kakao hindistan cevizi yaglarini karistirip kullananlari da duymustum
Mavileyla Mom_O ışte o lireac diye bir krem varmış kozmetik ürünü çok iyi bir kremmiş ama biraz pahalı ))) 100 küsür herhalde belkide ben yanlış biliyorum
HazelBaskal Mom_O aleovera bitkisnin ozu var diyorlar o catlagi geciriyormus diyorlar ama bilmiyorum🤷
Bestecanyurdu Mom_O biraz uydurma onlar çatlak öncesi yağlar var cildi yağlı nemli tutmak önemli olan çatlak olmaması için deri yaşlandıkça yumuşak ve genişlemedik olay olacağı için çatlamıyor olay bu ama kuru yağsız nemsiz olursa geriliyor derinçatlıyor
Duygukahraman Bende bebe yağı kullanıyorum tüylenme yaptı ama çok az ,, tavsiye ederim özellikle johnsoins baby yağ
Mavileyla Duygukahraman hamilelikten sonra dökülüyormuş herhalde. InşAllah dökülür yoksa birde onunla uğraşmak zor olur )