• Gebelik
  • Bebeğim dünden beri hiç durmuyor

duyguu11 herkeste farklı mı bılmıyorum ama gebelıgım 6. Ayında cok sert sekılde dustum o an sadece bebegıme bısey oldugunu dusundum asırı derece strese gırdım ama bebek hıc hareket etmedı bekledık yok🤷🏼‍♀️ hastaneye acıle gıttım hıc bır sekılde etmedı o derece strese ragmen durgundu ta ki nst de kalp atısı duyuncaya kadar öncesınde kafamda türlü türlü seyler belirmişti. Demem o ki streste her zaman hareketlı olmuyormus tecrube ettım bır de bebegın cok harektlı olması suyunun yeterlı oldugu ve ıyı beslendıgıyle de alakalıymıs 32 haftayı gectım normal halimdeykende bebegım sureklı hareketli

Tugba2794 burda hep üzülünce hareket etmediğini duymuştum ama benim tuhaf bi şekilde aşırı hareket etti. Normalden fazla geceden beri hiç durmadı. Araştırınca bunun da normal olmadığını stresten etkilendiği için olduğunu okudum çok üzüldüm

duyguu11 basta dedıgım gıbı belkı herkesın aynı olmuyordur da ben cok strese gırınce hareket etmıyor bunu bana ebe de soyledı bebek senı hısseder ve hareket etmez dıye belkı sızınkı tam tersı oluyordur

Bsk42 18 de hissetmeye başladım 20 de düzene girdi

Bsk42 17. Haftada ilk hareketlerini hıssettım fakat bu herkeste aynı olmuyormus gobek cevresı yağlı olanda kılosu önceden olanda ılk gebelık olması falan gecıktırebılıyormus , düzenli olarak yanlıs hatırlamıyorsam 20. Haftada iyice nettı ben suan 32+4teyım Allah herkese saglıkla kucagına almayı nasıp etsın♥️

Tugba2794 bende aksine kiloluyum ama erken hissettim dediğiniz gibi 😂 düzene girmedi hareketleri hwr gün hissetmiyorum daha 21. Haftaya gircem o yüzden sormustum

duyguu11 benim de öyle özellikle sinirlenince ve gerilince çok hareketleniyor. Ben de 2 hafta önce düştüm ,o kadar çok hareketlendi ki. Çok korktum ve gerildim çünkü. Sürekli dönüp duruyordu ama korkmayın hareketsiz olması daha kötü🥹

Bsk42 o sebepten direkt böyledir demek ıstemedım herkeste aynı olmadıgını belırttım 🥰 ne guzel sız erken hıssetmıssınız bir doktor dınlemıstım şöyle dıyordu hamılelıkte parmak izi gıbıdır herkesın herseyı yasaması farklıdır bırının saglıklı gıder bırının saglıksız diğerinin herseyı erken olurken dıgerının gec olabılır kıyaslamamak gereklı oldugunu soyluyordu benımde cevredekılere gore bazı seylerım farklı oldu bebek cok asagıda ve erken dogum riskim var , bır arkadasım 40 haftalık ama hala dogum yapamadı bunun ıcın yol arıyor gibi gibi😇
              Saglıkla gelsınler ınsallah🌸

hamcokelek33 evet benim de aynı çok üzüldüm vicdan azabı çektim sonra 😔

duyguu11 bende 3 gündür hastayım öksürürken karnım kasıklarım cok acıyor. bebek de 3 gündür fıkır fıkır. bide o hareket etmiyor diye üzülmeyelim kafaya takmayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar bence 😂