Sedaalcin 9 Şubat tarihinden beri gün aşırı deniyoruz bugün çamaşırımda kahverengi leke gördüm yerleşme kanaması olabilir mi çok mu erken bunun için adet tarihim 28 Şubat görünüyor çok merak ediyorumm
Ceriko Sedaalcin merhaba benimde bat 28 ama ben piki 14 subatta gördüm daha çok erken yerleşme için , acaba yumurtluyor olabilir misiniz bazen yumurtlama esnasındada kahverengi lekelenme olabiliyor
ermelek1 Sedaalcin benim son adet tarihim üçü adetten on gün sonra kahverengi lekelenme geldi ve hayatımda ilk kez geldi yani ben de erken olduğunu düşünerek test falan yapmadım bekliyorum hala adet günümü beklediğim adet tarihi 2-3 gibi
Sonnenfrau Gün aşırı ilişki yaşamakda bazen lekelenme yapıyor daha vaktiniz var benimde bat 27 si bekliyorum
Sedaalcin Güncelleme - lekelenme hala devam ediyor açık pembe şeklinde peçeteye sildikçe geliyor hafif de ağrı hissediyorum anlayamadım
pandamini Sedaalcin yerleşme olabilir canım bence dikaktli ol kendini yorma bol bol dinlenip uzanmaya çalış
pandamini Ceriko ayy bennde de sıfır yaa belirti arıyorum kendimde ama belirti içinn de çok erken sanırım ne zaman test yapacaksınn
Ceriko pandamini ben 25 şubatta yapıcam canım ilişkiden sonra tam 11 gün olmuş oluyor kimyasal olduğunda 11.gün çıkmıştı çünkü
Sedaalcin pandamini merhaba evet ettim ama yumurtlama tarihim 13 14 ü görünüyordu biz 9 şubattan itibaren denemeye başladık o zaman da orta görünüyordu belirti lekelenme ve kasık hafif ağrı dışında bir şey hissetmedim mide yanmam var biraz ama onunla mı alakalı bilemiyorum
pandamini Ceriko ben de bakalım belki birlikte yaparıızzz bilemiyorum ne zaman yapsam streslii bahahahsh