Baby_B Kizimla kavusmaya son 33 gün Bagirsak hareketlerim hizlandi,kasik agrim bel agrim artti,karnim sertlesiyor aniden sürekli ve bebis hep ittiriyor sizde nasil belirtiler varr🩷 Yarin nst günümüz var Kontrolde bebiside goruruz insallah
Tugceaker Baby_B son 15 ama her an gelebilir 🤣🤣 hareket edemiyo artık kasılıp duruyo çatıma giriyor canım çok acıyo kendi hareket edemediği gibi beni de hareket ettirmiyor
aysegulpolat121 Baby_B son 35 ve 35 haftalık olduk tam bugün 34 de makat gelişti benimde aynı şekilde aniden sertleşiyor karnım bi yerini güzel bi yaslıyor karnıma ki çok hoşuma gidiyor ben de bel ağrısı ayakta çok durup iş yaptigim zaman oluyor oğluşum baska hic uzmuyor beni saglicakla gelsinler insallah 🥰🙏
Baby_B aysegulpolat121 karin agrisi ve bel agrisi oldu gece Adet olacakmis gibiydi ama hafifti bakalim doktora söylicem bende Saglikla gelsinler
Hsny_6 Son 49 🥹 baskı yapıyordu progestan kullanmaya başladım. Şimdilik iyi gidiyoruz inşallah zamanında rahatça sağlıkla gelir ❤️🐥
babyandmom__ Baby_B Son 23 🫠 Açılmam yok ama çatı muayenesinde bebeğin başına dokunabiliyorum dedi ebe. Çok korkuyorum 🥺
Rumeysaeliz Baby_B son 57 uygulamaya göre ama sezaryen olacağım için 47 diyebiliriz sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🥰🧿
nslbrss son 8 gün 😊😊Heyecanlı bir şekilde bekliyoruz bakalım…sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🥰🥰